Haberler

Cengiz Kurtoğlu'ndan Samimi İtiraf: Üç Ay Arabada Yattım

Güncelleme:

Fantezi müziğin efsane isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, kızını evlendirdikten sonra, kızının kapısında 3 ay arabada yattığını itiraf etti.

Cengiz Kurtoğlu, oğulları Aydın Kurtoğlu ve Orçun Bora'yla birlikte Kral TV, Kral FM ortak canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oldu.

"ON GÜN EVDEN ÇIKMADIM"

Radyonun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu belirten Cengiz Kurtoğlu, radyonun öneminden de bahsetti. Ünlü şarkıcı, "Radyo bizim için çok büyük bir heyecandı. Tabii o zamanlar televizyonlar da siyah-beyazdı ve yaygın değildi. Radyolara verirdik kendimizi. Televizyonum olduğunda on gün evden çıkmadığımı bilirim" dedi.

"KENDİNİ TORUNLARINA ADADI"

Orçun Bora, babasının yıllarca gece geç saatlere kadar çalıştığı için günde çok kısıtlı zamanlarda görüşebildiklerini belirterek "Babam yıllarca gece çalıştı. Biz de okula gittiğimiz için ancak günde yarım saat, bir saat görüşebiliyorduk. Şimdi torunlarına verdi kendini. Sürekli onlarla ilgileniyor" dedi.

"ARTIK KIZ TORUN İSTİYORUM"

Yıllarca sahne hayatından dolayı kendisine ve ailesine çok zaman ayıramadığını dile getiren Cengiz Kurtoğlu, "Artık kendime çok zaman ayırıyorum. Bazı şeyleri aklımdan sildim. Çocukların büyümesiyle, ailenin büyümesiyle beraber huzurlu bir hayata geçtim. Bu arada 6 torunum var ama hiç kız torunum yok. Onu da istiyorum, buradan mesajımı vereyim" dedi.

"ÜÇ AY ARABADA YATTIM"

Ünlü şarkıcı, "Oğullarımı evlendirdiğimde eşim Fadime ile evimize döndük. Ama kızım Aylin evlendiğinde Fadime'yi evimize bıraktım, kızımın kapısında üç ay arabada yattım" diyerek itirafta bulundu.

"45 KİLO VERDİM"

Cengiz Kurtoğlu verdiği kilolar ve beslenmesiyle ilgili de "Bir seneyi geçen bir sürede yaklaşık 45 kilo verdim. Neredeyse obez durumuna gelmiştim. Pilavı bile ekmekle yiyordum. En son teknolojiyle ameliyat oldum. İki midemde hala içimde. Çok sağlıklı ve mutluyum şimdi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Kurtoğlu Aydın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title