Haberler

Cenaze Yolundaki Kaza Ucuz Atlatıldı

Cenaze yakınlarını taşıyan Şişli Belediyesi'ne ait otobüs kaza yaptı.

Cenaze yakınlarını taşıyan Şişli Belediyesi'ne ait otobüs kaza yaptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kağıthane- Okmeydanı TEM bağlantı yolunda cenaze yakınlarını taşıyan Şişli Belediyesi'ne ait otobüs orta refüje girdi. Aydınlatma direğine çarparak durabilen otobüste şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında, TEM bağlantı yolunun Nurtepe mevkii Okmeydanı yönünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şişli'de ölen bir kişinin yakınlarını mezarlığa götüren Şişli Belediyesi'ne ait otobüsün seyir halindeyken lastiği patladı. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta bariyerlere giren otobüs aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan yolcular kendi imkanlarıyla otobüsten çıktı. Kaza sonrası otobüste büyük hasar meydana geldi.

Kaza nedeniyle TEM bağlantı yolu ve Okmeydanı istikametinde yoğun trafik meydana geldi. Kazayı duyup gelen Şişli Belediyesi Baş Şoförü Erdal Yurtsever, "Aracımız vatandaşımızın cenazesine hizmet vermek için camiden vatandaşları aldı, cenaze defin işlemleri için mezarlığa giderken lastiği patlamış ve orta refüje girmiş. Herhangi bir yaralanma yok" dedi.

Otobüsün çekiciyle kaza yerinden kaldırılmasından sonra trafik normale döndü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Okmeydanı Nurtepe Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title