Haberler

Cenaze Dönüşü Facia: 3 Ölü, 5 Yaralı

Samsun'da cenazeden dönen aileleri taşıyan otomobilin kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 4'ü çocuk 5 kişi de yaralandı. Kazada ölen 8 aylık hamile kadının bebeği sezaryenle karnından alınmasına rağmen kurtarılamadı.

Giresun'da katıldıkları cenaze töreninden Samsun'un Bafra ilçesine dönen aileleri taşıyan Fatih Olmuş yönetimindeki 61 KK 458 plakalı otomobil, saat 16.15 sıralarında Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kurtukent beldesi Organize Sanayii Bölgesi (OSB) Kavşağı'nda yolu karşıya geçmek isteyen Temel B. (34) yönetimindeki 55 K 1745 plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil paramparça oldu.

Kazada, otomobil sürücüsü Fatih Olmuş ile otomobilde bulunan Pembe Özdemir, Oğuzhan Sarıaydın, Bedirhan Olmuş, Nezahat Özdemir, Aslıhan Sarıaydın, Nurgül Sarıaydın ve kimliği belirsiz 25 yaşlarındaki bir bayan yaralandı. Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Olmuş ile Pembe Özdemir ve Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kimliği belirsiz 25 yaşlarındaki bayan hayatlarını kaybetti. Aslıhan Sarıaydın ile Nurgül Sarıaydın, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına

alındı. Kazada ölen 8 aylık hamile Pembe Özdemir'in karnındaki bebeğinin kurtarılması için doktorlar seferber oldu. Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'nden kadın doğum uzmanı çağrılarak Pembe Özdemir'in karnında bulunan bebeği sezaryenle alındı ancak, kurtarılamadı.

Kazanın ardından olay yerinden kaçıp Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne giderek polise teslim olan kamyon sürücüsü Temel B., otomobilin kırmızı ışık ihlali yapıp bir anda kendisine çarptığını söyleyerek, "Çarpmasın diye kaçmak için mücadele ettim ama başarılı olamadım" dediği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-AG-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title