Haberler

Cemil İpekçi Neden Öbür Tarafa Geçti?

Güncelleme:

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Ece Üner'in modere ettiği Akşam Raporu'nda ilginç açıklamalar yaptı. Albüm çıkaracağını açıklayan İpekçi, cinsel kimliğine dair söyledikleriyle izleyenleri şaşırttı.

NEDEN ÖBÜR TARAFA GEÇTİM?

Ünlü modacı eşcinsel kimliğinin geçmişini anlatırken 'neden öbür tarafa geçtiğini' açıkladı:

"Eskiden çok serttim. Nefrettim kıro, maço erkeklerden hâlâ var içimde. O tarafımı uyutuyorum. Öbür tarafa geçişim neden oldu derseniz; genç yaşımda çok güzel bir çocuktum. Bir gün fark ettim ki benim sandalyem çekiliyor, bana çiçek alınıyor ve benim de esas kimliğim bu. Niye ben bunu yaşamayayım o zaman dedim"

HER KADINDA BİR ERKEKSİLİK HER ERKEKTE KADINSILIK VARDIR

"Her kadının içinde bir erkeksilik, her erkeğinde içinde bir kadınsılık vardır. Bunu fark etmemiş olabilir. Ancak erkek, kadının her değişimini fark ediyorsa her gün çiçekle gelmek gibi şeyleri sürekli yapıyorsa bizim taraftan olabilir. Aynı şekilde de kadınlarda da olabilir. Aslında hetero diye tanımladığımız erkeklerin, mehtabı bile kadınların hatırına seyrettiğini biliyoruz. Mehtapta el ele otururken bile bir an önce mehtap bitse de biz de gitsek de ne yapacaksak yapalım gibi bir duygu"

Kaynak: Medya

Cemil İpekçi Ece Üner Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title