Haberler

Cemevlerinin Vazgeçilmez İsmi

Deniz Baykal, yurt gezileri kapsamında 18 Temmuz Cuma günü Bursa'da, 19 Temmuz Cumartesi günü de Erzincan'da olacak.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yurt gezileri kapsamında 18 Temmuz Cuma günü Bursa'da, 19 Temmuz Cumartesi günü de Erzincan'da olacak. Baykal, Erzincan'da, Hacı Bektaş Vakfı Alevi Kültür Festivali'ne katılacak. Baykal, Geçit Beldesi'nde de Cemevi temeli atacak.

Yerel seçimler öncesinde yurt gezilerini sürdüren CHP Lideri Baykal, bu çerçevede Bursa ve Erzincan'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. CHP İletişim Koordinatörlüğü'nden verilen bilgiye göre, Deniz Baykal, 18 Temmuz Cuma günü Bursa'da olacak. Bursa'da Parti Okulu açacak olan Baykal, CHP'ye katılanlara da rozet takacak. Mudanya Mütareke Meydanı'nda halkı selamlayacak olan Baykal, burada bir de konuşma yapacak.

Baykal, Bursa temasları çerçevesinde Nilüfer Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu'nun temelini atacak, Altınşehir Gençlik Merkezi'ni hizmete açacak, Kapalı Çarşı esnafı ile kahvaltı yaptıktan sonra, esnafı ziyaret edecek.

Bursa programının ardından, 19 Temmuz Cumartesi günü Erzincan'a gidecek olan Baykal, burada Hacı Bektaş Vakfı Alevi Kültür Festivali'ne katılacak. Baykal, Geçit Beldesi'nde Cemevi temeli atacak, Altınbaşak Beldesi'nde ise Cemevi'ni ziyaret edecek. (ANKA)

(ÇAĞ/ZG)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title