Haberler
Güncelleme:

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Newcastle'ın Prens Selman'a satılmasına karşı çıktı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın başında bulunduğu bir konsorsiyumun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nerwcastle United'ı satın almak için teklif yapmasına tepkiler sürüyor. Dünya Af Örgütü'nden sonra Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı da satışa engel olunması için Premier Lig yönetimine mektup yazdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Turist:

Arap kadınları kaba ve biraz cahilcene.

5
5
yanıtYanıtla
Artist:

Hadi lan ordan

yanıt2
yanıt2
Kemal:

''Arap kadinlari'' diye cumleye baslayarak butun arap kadinlarini gordun, konustun ve cahil olduklarina kanaat getirmissin demekki. Sana gore hangi irkin kadinlari acaba entellektuel, cok merak ettim acikcasi.

yanıt4
yanıt2
Koroglu:

Benim tanidigim arap bayanlat cok yuksek tahsilli! Gun gelecekle butun musluman bayanlar cogalacak! Suan iyi yoldayiz dunyanin heryerinde bayanlarimiz okuyor allaha sukur!

2
7
yanıtYanıtla
1001:

Deme beya

yanıt1
yanıt0
misafir:

sende sapık bir ruh hali mevcıt.....

yanıt1
yanıt1
Fiko:

Bu pisliği spor camiasına sokmasınlar

4
1
yanıtYanıtla
Fiko:

Bu köpeğe bu satış engellensin

4
1
yanıtYanıtla
KARAMANLI:

Araplar bizi oldu olalı sevmiyor. Bende onları sevmiyorum

4
0
yanıtYanıtla
Arap:

Bu adam tam bir kukla zaten

2
1
yanıtYanıtla
Hayri:

Devlet eli ile böylesine apaçık bir cinayet dünya tarihinde yoktur devletler istihbarat eli ile çeşitli durumlar için aracı kullanarak bazı yaşa dışı işlere girişirler ama böyle alenen elçilik binasında bir cinayeti ancak bu entarili hokkabazlar yapabilir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title