Haberler

Cemal Akın'dan Bakka'ya Teşekkür

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA)'nın Bartın'a verdiği mali destekler dolayısı ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA)'nın Bartın'a verdiği mali destekler dolayısı ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Akın yaptığı açıklamada, "Kurulduğu günden bu yana Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinde gerek kamu, gerek özel sektör, gerekse sivil toplum kuruluşlarına projeleri karşılığında ciddi destekler sağlayan BAKKA, titiz değerlendirme ve çalışmaları ile teşekkürü hak etmektedir. BAKKA Yönetim Kurulu üyesi, bu teşvik ve desteklerin verilmesi noktasında biri olarak bölgemiz için iyi çalışmalar yaptığımıza inanmaktayım. Başta üç ilin valileri, belediye başkanları, ticaret ve sanayi odaları, il genel meclisi başkanlarının yer aldığı kalkınma ajansının genel sekreteri ve çalışanlarına emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak 2013 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Projelerine verilen destek kapsamında Bartın'dan 5 projenin destek almaya hak kazandığını belirten Cemal Akın, " Bartın'dan verilen 5 proje toplamda 2 milyon 964 bin lira dolayında destek almaya hak kazandı. Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nin Enerji Nakil Hattı ve Trafo Yatırımı ile Bartın OSB'nin Enerji Altyapısı'nın Geliştirilmesi, Bartın İl Özel İdaresi'nin Gecemizi ve Geleceğimizi Aydınlatmak İçin Güneş, SS.Tekkeönü Piri Reis Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Geleneksel Tekne ve Yat Yapımı, Modern Tersanecilik Çalışmasına Alt Yapı ile Başlıyor, Bartın Kamu Hastaneleri Birliği'nin Sağlık Turizmi ve Yaşam Boyu Kalite, S.S. Atılım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Atılım Küçük Sanayi Sitesi Kobilere Yönelik Altyapı Projesi destek almaya hak kazandılar" dedi.

Projelerin Bartın için önemli projeler olduğunu ve özellikle sanayinin gelişmesi için Organize Sanayi Bölgesi enerji alt yapısının geliştirilmesi projesinin Bartın için çok faydalı olacağını belirten Akın "Değerlendirmeler sonunda en uygun projelere eşit şekilde destek kararı verilmiştir. Bartın'ın projelerinden olan‚ Sağlık Turizmi ve Yaşam Boyu Kalite projesinin desteklenmesi yönünde Bartın Valisi Bülent Savur'un da büyük emeği ve mücadelesi olmuştur. Ben sayın valimize de bu mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Karadeniz Cemal Akın Karabük Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title