Haberler

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası yapıldı

Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası yapıldı. İlk filmi beklenilen izlenmeye ulaşmayan Yılmaz, yeni filmi için "İlkini binlere bu filmi de milyonlara yaptık" diyerek espri yaptı.

Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, seri filmin ikincisi olan Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirildi. 17 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin galasına, filmin oyuncuları Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Celil Nalçakan katıldı. Oyuncular, film gösterimi öncesinde kırmızı halıda davetlileri selamladı.

"ÇOK GÜZEL REAKSİYONLAR ALDIK, ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Cem Yılmaz gala öncesinde yaptığı açıklamada, "2018 yılının sonbaharında çektiğimiz Karakomik Filmler'in ikinci serisinde Deli ve Emanet'in oyuncu kadrosu olarak sizlerle beraberiz. Birazdan filmimizi izleyeceğiz. Çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Dün çok dar bir kadroyla, yaklaşık 30 kişilik kadroyla filmi izledik. Çok güzel reaksiyonlar aldık. Çok kalabalık bir kadroyuz. Çok kıymetli oyuncu arkadaşlarım var. Bu oyuncu kombinasyonunda ilk defa bir araya gelen durumlarımız oldu. Neticeden çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Çok iyi oluşmuş bir kadro bu. Arkadaşlarımla birlikte, gurur duyuyorum" dedi.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası yapıldı

"İLK FİLMİ BİNLERE BUNU MİLYONLARA YAPIYORUZ"

Öte yandan, Cem Yılmaz kendisine sorulan diğer filmlerden farkı nedir Sorusuna esprili bir yanıt vererek "Geçen filmi binlere yönelik yapmıştık, bu filmi milyonlara yönelik yapıyoruz" cevabını verdi.

Galaya sanat dünyasından birçok isim katıldı. Galaya katılan Ferit Akyüz, "Cem Baba işte, geldik biz de. Çok seviyoruz kendisini. Bütün filmlerini izledik. İzlemeye de devam edeceğiz. Ne yaparsa izleyeceğiz. O bizim abimiz. İnşallah bir gün çalışma fırsatı bulurum. Ekipte de bir sürü arkadaşım var" dedi.

"CEM ABİMİZE SÜSLENİP GELDİK"

Oyuncu Nilperi Şahinkaya ise, "Cem abimize süslenip geldik. Diğer filmi izlemiştim. Bu filmi merakla bekliyorum. Ekipte olan arkadaşlarım da bu seriyi daha çok övüyor. Biz de çok merak ediyoruz" diye konuştu.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası yapıldı

"CEM YILMAZ'IN FİLMLERİNİ AİLECEK ÇOK SEVİYORUZ"

Galaya katılan ses sanatçısı Aslı Hünel ise, "Çok merak ediyoruz. Bakalım nasıl bir film olmuş. Çünkü Cem Yılmaz'ın filmlerini biz ailecek çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası yapıldı

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler 2 Deli ve Emanet'in galası yapıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Cem Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (25)

vatandaş:

bu adamın hic bir filmine gitmedim. bu adamda karekter insanlık gibi kriter yok. espirileride çok mayoş ölsün artık kurtulalım.

16
22
yanıtYanıtla
...:

Sen önce Türkçe dersi al sonra gel yorum yap. . Senin sevdiğin kişileri çok iyi biliyoruz kardeş!O yüzden fazla takılma git onları izle. .

yanıt1
yanıt4
Kastelli:

Yine aynı soğuk esprilere devam ettiysen bu sefer yüz binlere değil binlere düşersin böylece sende bitersin

20
6
yanıtYanıtla
SANDAL SAMYELİ:

İLAHİ CEM YILMAZ YİNE BİZLERİ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ. DÜZENLİ OLARAK HER GÖRDÜĞÜMÜZDE BİZLERİ GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİREN CEM YILMAZ''A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ O OLMASA BİZLERİ KİM GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRİCEKTİ.

13
6
yanıtYanıtla
m.ascan:

OYLE YA MILLETI SINKAFLI KIM COSTURACAKTI ILAHI VW PARDON CEM SENDE OLMASAN KIM GECLERI AZ GUNAH ISLEMIS YAPACAKTI AFERIN SANDAL ABİ TESPITIN DOGRU AFERIN SANADA

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

adamın güzel espirileri var eyvallah da, bu haberde de görüldüğü gibi söylediği her lafa da çok komik gözüyle bakıp gülmeye çalışan bu zihniyete de acıyorum.

16
3
yanıtYanıtla
Adnan ALTANLAR:

Belden aşağı ve sinkaflı espirilere dahi gülmekten mest olan seyirci bayanlar, toplum ne zamandan beri dejenere oldu. ŞOK ŞOK

12
1
yanıtYanıtla
A:

BU ADAMIN NEYINE GULUYORLAR

9
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bir anlasam dostum!

yanıt2
yanıt3
Çakanzi:

Anlamadiginiz icin adami zaten gulmuyorsunuz. IQ meselesi dostum, dusuk olunca boyle oluyo. . .

yanıt3
yanıt6
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title