Haberler

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin Kırmızı Halı Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, birlikte katıldıkları Antalya Film Festivali'ne, kırmızı halıda verdikleri poz ile damga vurdu.

55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde sevgilisi Defne Samyeli ile katılan Cem Yılmaz, kırmızı halıda verdikleri poz ile sosyal medyada çok konuşuldu.

"DEFNE BİRAZ KİLO MU ALMIŞ?"

Yılmaz ve Samyeli'nin takipçileri fotoğrafı kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Yılmaz bir takipçisi, "Bence 2018 yılının en güzel çifti inşallah evlenirler. Yakın zaman içerisinde." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Defne Samyeli biraz kilo mu almış acaba?" yorumunu yaptı.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'den Kırmızı Halı Pozu!

"SİZ GİDİN BİZ GELİYORUZ"

Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde "Defne Samyeli ile Cem Yılmaz İzmir'de evlenecekler" dedikodularına esprili bir cevap vererek, "Siz gidin, biz gidiyoruz." yorumunu yapmıştı.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'den Kırmızı Halı Pozu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Film Festivali Defne Samyeli Cem Yılmaz Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (33)

adam:

cok yakisiyorsunuz

1
13
yanıtYanıtla
Yorum:

Biri Yüzü Uzaydan gelmiş gibi ,öbürü yoruma Deyeri Yok !!!!

yanıt1
yanıt0
SAĞDUYU:

CEM YILMAZ''IN MEMUR OLDUĞUNU DÜŞÜNSENİZE. DEFNE''DE ONA AŞIK OLMUŞ(?). . . SAHTEKARLIK VE RİYAKARLIK PAÇAMIZDAN AKIYOR MİLLET!

13
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Haaa...haaa...haaa....

yanıt2
yanıt0
Zeybek:

Tipe bak hizaya gel!!!

11
1
yanıtYanıtla
VATAN53:

ekmek 150krş elektrik ve doğal gaza zamda kapıda. malum önümüzde kış rabbim yardımcımız olsun.

11
1
yanıtYanıtla
adanus:

miğdem bulanıyo ikisinden

9
3
yanıtYanıtla
Meryem:

Aynen ??

yanıt0
yanıt0
Tuzak:

Bu kadın ve kızları Cem’i bitiricek yazdım. . .

11
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

reziller. ekmek 150krş elektrik ve doğal gazada zam kapıda. malum önümüz kış ver.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title