Haberler

Cem Yılmaz, Defne Samyeli İçin 10 Milyon TL'ye Ev Aldığı Haberlerini Ti'ye Aldı

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için 10 milyon TL'ye ev aldığı yönünde çıkan haberleri eğlenceli bir yorumla yalanladı.

Çiçeği burnundaki aşkı Defne Samyeli'yle, 9 milyon TL'ye satın aldığı Samatya isimli teknesiyle mavi tura çıkan Cem Yılmaz'ın 10 milyon TL'ye sevgilisine ev aldığı iddia edildi.

HABERLERİ Tİ'YE ALDI

Cem Yılmaz çıkan haberleri yaptığı paylaşımla ti'ye aldı: " Çeşme' de size 10 minyon liraya ev almışım! Tapu işlemleri için derhal başlangıç noktasına gidiniz" diyerek sevgilisini etiketledi. Samyeli ise Yılmaz'a "Hemen" diyerek cevap verdi.

Cem Yılmaz, Defne Samyeli İçin 10 Milyon TL'ye Ev Aldığı Haberlerini Ti'ye Aldı

Komedyen daha öncede Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'yu sinema projesinde oynatma sözü vermişti.

Cem Yılmaz, Defne Samyeli İçin 10 Milyon TL'ye Ev Aldığı Haberlerini Ti'ye AldıDeren Talu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500

Yorumlar (12)

ünal:

cem veya hasan kim olursa olsun 3 - 5 hafta beraber olacağı kadına 10 milyonluk ev almaz kaldıki defne o parayı 1 yıl 2 yıl her gece etmez

5
2
yanıtYanıtla
ferdi:

aynen cem dediğin adam okadar salakmı

yanıt4
yanıt1
HASAN:

bunlar algulum ver gulum bu kadin kizinin derdinde kizini bir artist yapsa ev alacagini dusunmuyorum cem icin damak tadi yaz aski gorursunuz fazla surmez

4
2
yanıtYanıtla
Realist:

Ben dedim zaten dul karıya bu kadar harcama yapılmaz diye. :D

5
0
yanıtYanıtla
MERVE:

BUNLARIN HABERLERİNDEN İĞRENİYORUM

4
0
yanıtYanıtla
zzz:

defne icin almaz

1
0
yanıtYanıtla
Zeki:

Yapana değilde yaptırana bakmak lazım Cem eşek arısı gibi her yere konuyor

0
0
yanıtYanıtla
Fıkıh,:

Evlilik dışı bu tür ilişkiler inancımızda zina olarak adlandırılır, bu tür haberleri yapanlar evlilik dışı ilişkileri teşvik ediyor, bu konuyu diyanet işlerinin fetva hattına danışmalarını öneririm,

0
0
yanıtYanıtla
ali:

''Bunların haberlerinden iğreniyorum'' yazmış birisi. Be arkadaşım sevmiyorsan ne diye girip bakıyorsun! Seninki sevmeme değil kıskançlık.

0
0
yanıtYanıtla
Peker:

Cem yilmaz ve mehmet ali erbil bu ulkenin yuz karasi sovmenin diye gecinen parayla adamim diye gecinen zavallilar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title