Haberler

Cem Papila: "Çulcu'nun Yaptığı Şark Kurnazlığı"

FIFA Kokartının Alınmasına Hakemliği Bırakarak Tepki Veren Cem Papila, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu (Mhk) Hakkında Açıklamalarda Bulundu.

FIFA kokartının alınmasına hakemliği bırakarak tepki veren Cem Papila, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakkında açıklamalarda bulundu.

Cem Papila, Futbol Extra Dergisi'nin Kasım sayısında yer alan röportajında, FIFA listesinde görünen Kuddusi Müftüoğlu'nun Ocak ayında liste dışı kalacağını, bunun MHK Başkanı Mustafa Çulcu tarafındanplanlı bir şekilde yapıldığını belirterek, ''Çulcu'nun bu yaptığı şark kurnazlığı. Kuddusi Müftüoğlu liste dışı kaldığında MHK ile federasyonun birbirlerine ne diyeceğini merak ediyorum'' dedi.

Papila, FIFA listesiyle ilgili iddialarını şu sözlerle sürdürdü:

''Bakın ortadaki kriterlere göre listenin yedinci sırasına yazılması gereken Bülent Yıldırım altıya, altıya yazılması gereken Müftüoğlu da yediye yazıldı. Şimdi Haluk Ulusoy düşünüyor ki, Kuddusi Müftüoğlu FIFA oldu. Aslında olmadı. Kimse farkında değil, kimse 1 Ocakta Türkiye'nin FIFA kadrosu 6'ya indirilirse şaşırmasın. 1 Ocakta bu liste 6 kişi olarak belirlendiğinde, Müftüoğlu liste dışı kaldığında o zaman Ulusoy Federasyonu ile Çulcu MHK'sı bakalım birbirlerine ne yapacak? Çünkü kadronun aslında 6 kişi olduğunu Çulcu biliyor ama Ulusoy bilmiyor. Kim kimi kandırıyor burada? Mustafa Çulcu'nun bu yaptıkları hep şark kurnazlığı, başka bir şey değil?''

Federasyon başkanı Haluk Ulusoy'un, performansından dolayı FIFA listesine alınmadığı yönünde gösterdiği gerekçeye katılmadığını belirten Papila, ''Futbolun patronu kim? Haluk Ulusoy. Peki, patronun savunma verdiği nerede görülmüş? Federasyon Başkanı'nın, MHK'nın bir tasarrufunu onaylarken FIFA listesinde neden değişiklik yapıldığını açıklamak zorunda kalması aslında birçok şeyi anlatıyor. Çünkü ben gerçeği biliyorum. Bu gerçek, geçmişte genel başkan seçiminde Mustafa Çulcu ile karşı karşıya gelmemizdir'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title