Haberler

Cem Özer'in Motosikletinden Geriye Kalan...

İstanbul'da yapılan operasyonda motosiklet çaldığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da yapılan operasyonda motosiklet çaldığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin depo ve dükkanlarında yapılan aramalarda, Cem Özer'in 2009 yılında çalınan motosikletinin parçaları da bulundu.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, Beyoğlu Sütlüce'de bir motosiklet tamirhanesi ile bir yedek parça deposuna ani baskın yaptı. Depo ve dükkanda yapılan detaylı araştırmada, parçalanmış halde 3 motosiklet ile çalıntı motosiklet parçaları monte edilerek tamir edilmiş halde 7 motosiklet ele geçirildi. Bunun üzerine daha önceden oto hırsızlığından 8 defa polise geliş kaydı bulunan dükkan ile deponun sahibi Umut Cengiz ile çalışanları "Atom" lakaplı Bayram Diril, Emir Kısmet gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan 3 kişi verdikleri ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

Soruşturmada zanlıların çaldıkları lüks motosikletleri parçaladıkları, bu parçaları sigorta şirketlerinden satın aldıkları motosikletlere monte etikleri, ardından bu motosikletleri sattıkları belirlendi. Ele geçirilen çalıntı motosiklet parçalarından birinin ünlü oyuncu ve şovmen Cem Özer'in 2009 yılında Beşiktaş'taki işyerinin özel otoparkından çalınan motosiklete ait olduğu belirlendi.

Cem Özer'in 34 NNC 71 plakalı Honda Goldwing marka motosikletine ait olduğu belirlenen arka çantayı teşhis ettiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 3 zanlı Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title