Haberler

Cem Özer'in Çalınan Motosikletinin Arka Çantası Bulundu

İstanbul'da motosiklet hırsızlarına yönelik bir operasyon düzenleyen polis "Atom" lakaplı Bayram D. (19) ile Emir K. (19) ve Umut C. 'yi (22) gözaltına aldı.

İstanbul'da motosiklet hırsızlarına yönelik bir operasyon düzenleyen polis "Atom" lakaplı Bayram D. (19) ile Emir K. (19) ve Umut C. 'yi (22) gözaltına aldı. Zanlıların Sütlüce'deki dükkanında yapılan aramada aralarında Cem Özer'in 2009 yılında çalınan Honda Goldwing model motosikletinin parçalarının da bulunduğu çok sayıda çalıntı motosiklet parçası bulundu. Dükkandaki 7 motosiklet de incelemeye alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir ihbar üzerine Sütlüce'de bulunan bir motosiklet tamir ve ekipmanlarının satıldığı bir dükkana baskın düzenledi. Baskında Bayram D. , Emir K. ve Umut C. gözaltına alındı. Polis işyerinde yaptığı aramada 3 farklı çalıntı motosiklete ait çok sayıda parça buldu. Bu parçalardan birinin Cem Özer'in 2009 yılında çalınan Honda Goldwing model motosikletine ait olduğu tespit edildi. Piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan motosikletinin arka çantası Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne gelen Cem Özer tarafından teşhis edildi. Polis işyerinde bulunan 7 motosikletinde inceleme altında olduğunu söyledi.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde verdiklerinde ifadelerinde zanlıların çalıntı parçaların kendilerine başka kişiler tarafından bırakıldığını söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye gönderildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title