Haberler

    "Sevgilim Başkasıyla Yatabilir" Diyen Cem Özer'den Açıklama

    Güncelleme:

    "Sevgilim başkasıyla yatabilir, bunu aldatma saymam" şeklindeki çıkışıyla gündeme gelen Cem Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Benim ağzımdan çıkanı çarpıttılar" dedi.

    Ünlü oyuncu Cem Özer, Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda "Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle... Yapabilir. Bunu aldatma saymam ki" açıklamasını yapmıştı.

    Bu açıklamaların ardından ağır eleştirilere maruz kalan Cem Özer bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlandı.

    "BIÇAKLARIM DESEYDİM KAHRAMAN OLURDUM"

    Sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Özer, canlı yayında şunları söyledi: "3,5 saat bir yerde oturup yemekli röportaj yapıyorsunuz. Oradaki gerçek manayı ortaya çıkaramadılar malesef. Ben çok geniş adamım manası çıkmıyor oradan. Benim ağzımdan çıkanı çarpıttılar. Aşk tende değil manadadır. Eğer bir insan birgün hata yaparsa kim olursa olsun bağışlarım. Kimse Allah'tan büyük değildir. Olma ihtimali olma üzerine kurulmuş bir cümledir. Bıçaklarım, ağzını burnunu dağıtırım deseydim kahraman olurdum. Erkek affediliyorsa kadın da affedilir."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Cem Özer Kanal D Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (26)

    MALATYALI:

    KENDİ EŞİNİ KISKANMAYAN TEK MAHLUK DOMUZDUR! BİRDE BUERMENİ BOZUNTUSU. . . .

    83
    5
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    boynuz yakışır bu adama dallı budaklı hemde

    51
    5
    yanıtYanıtla
    ingiliz uşağıMobil-ANDROID:

    bunlar turk aile birliğini bozmak için bilinçli olarak ingiltere tarafından yönlendirilen uşaklardir bu çikişi için almadiysa yuz bin dolar almişdir. linç edilmesi şart bu islam düşmanının

    30
    10
    yanıtYanıtla
    123456:

    Bunlar da böyle Solcu , devrimci , çağdaş düşünceliler .

    25
    9
    yanıtYanıtla
    burhan:

    bu mahluk ermenimi? bilen var mı?

    27
    5
    yanıtYanıtla
    engin:

    sosyal demokrat olduğu için bunlarda namus, haya, edep araba markası :)))))

    13
    16
    yanıtYanıtla
    Haydar:

    Tabi ensar vakıflı olmadığı için değilmi yobaz faşist

    yanıt3
    yanıt6
    Türk:

    Mezhebi geniş MAL!

    20
    8
    yanıtYanıtla
    hakan demir:

    buyur işte, yahu bari böyle örnekleri haber yapmayın arkadaş. . ondan sonra kezbanalrla uğraşıyoruz baaakk insanlar nasılda medeni diye. . bunu medeniyet sanırlar ya sığırlar. .

    23
    2
    yanıtYanıtla
    diyereeekk:

    hiçbir şey üretmeden, sanatla hiç bi alakası olmadığı halde tekrar gündeme gelmeyi başardı. . .

    11
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title