Haberler

Cem Bölükbaşı, kariyerinin ilk Euroformula Open yarışına çıkıyor

Güncelleme:

Hem sanal alemde e-spor turnuvalarında hem de direksiyon başında gerçek yarış pistlerinde başarıyla Türkiye'yi temsil eden genç pilot Cem Bölükbaşı, kariyerinin ilk Euroformula Open yarışlarına Getir sponsorluğunda çıkıyor.

Hem sanal alemde e-spor turnuvalarında hem de direksiyon başında gerçek yarış pistlerinde başarıyla Türkiye'yi temsil eden genç pilot Cem Bölükbaşı, kariyerinin ilk Euroformula Open yarışlarına Getir sponsorluğunda çıkıyor.

2017 ve 2018 yıllarında Formula E-Spor Dünya Şampiyonası'nda başarılı dereceler elde ettikten sonra 2019 yılında GT4 Avrupa Serisi şampiyonasına katılarak gerçek pistlerde de yarışmaya başlayan Cem Bölükbaşı, Türkiye'nin ilk Formula 1 pilotu olma hedefine adım adım yaklaştığı belirtildi.

Getir'in desteğiyle kariyerinin ilk Euroformula Open yarışlarına Macaristan'daki Hungaroring pistinde çıkacağı belirtilen Bölükbaşı, Formula 1'in önemli isimlerinden Max Verstappen ve Charles Leclerc gibi pek çok pilotu yetiştirmiş Van Amersfoort Racing (VAR) takımıyla yarışacak. 10 Temmuz Cumartesi günü sıralama turları ile ilk yarış tamamlanırken 11 Temmuz Pazar günü ikinci ve üçüncü yarışlar yapılacak.

İlk kez Euroformula Open'da yarışacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Bölükbaşı, "E-Spor alanında olduğu gibi gerçek dünyada da şampiyonluklar kazanmak, pistlerde ülkemizi iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Euroformula Open yarışı kariyer yolculuğum için gerçekten çok büyük bir adım olacak. Burada yer almama destek olan Getir ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yıl içinde kariyerinin ilk Formula 3 Asya Şampiyonası'nda en iyi üçüncü çaylak olan, yine ilk kez katıldığı European Le Mans yarışını kendi kategorisinde ikincilikle bitiren Bölükbaşı'nın yarışları Euroformula Open'in resmi video paylaşım platformu kanalından ve Sports TV'den canlı olarak takip edilebildiği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cem Bölükbaşı Türkiye Pilot Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title