Haberler

Çeltik Hizmet Binası Açıldı

Osmangazi Belediyesi'nin Çeltik Hizmet Binası Törenle Açıldı. Modern Yapısı ve Geleneksel Mimari Dokusuyla Bölgeye Ayrı Bir Güzellik Katan Tesisin Açılışına Eski Bursa Milletvekilleri Niyazi Pakyürek, Mustafa Dündar, Faruk Ambarcıoğlu ve Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Osmangazi Belediyesi'nin Çeltik hizmet binası törenle açıldı. Modern yapısı ve geleneksel mimari dokusuyla bölgeye ayrı bir güzellik katan tesisin açılışına eski Bursa milletvekilleri Niyazi Pakyürek, Mustafa Dündar, Faruk Ambarcıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Çeltik hizmet binası iki katlı bir yapıdan oluşuyor. Binanın 182 metrekarelik birince katında 118 metrekarelik bir lokal, 22 metrekarelik bir berber ve 16 metrekarelik kazan dairesi yer alıyor. İkinci katın toplam alanı 208 metrekare, bu katta ise 190 metrekarelik çok amaçlı bir salon bulunuyor. Aytar İnşaat tarafından yapılan tesis 5 ay gibi bir sürede tamamlandı. Bina 230 bin YTL'ye mal oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, "İlçenin her bir köşesi şantiye görünümünde; hizmetlerimizi her tarafa ulaştırmaya çalışıyoruz. Yıllardır söylenip yapılamayanları yapıyoruz. Bursa'ya ilkleri getiriyor, şehri Türkiye'nin hatta Avrupa'nın gündemine sokuyoruz. Sahipsiz Hayvanlar Merkezi'nin Avrupa'da bir benzeri yok, yine Su Kayağı Parkı Türkiye'de ilk. Yine kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek oluyoruz" dedi.

Altepe son 4 yıl içinde 20'yi aşkın sağlık polikliniği, 30 civarında da hizmet binası yaptıklarını söyledi. Yapılan bu binaların, mahallelerde önemli bir eksiği giderdiğini kaydeden Altepe, bu yapılar sayesinde, BUSKİ, TEDAŞ, TELEKOM gibi kuruluşların mahallelerde tahsilat bürosu açtığını ve halkın fatura ödemek için şehir merkezine gitmekten kurtulduğunu söyledi.

(MŞ) 31.05.2008 14:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title