Haberler

Çelik, Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti.

Ziyarette; arıların insan yaşamı için önemli bir canlı olduğunu bildiğini, birliğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirten Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, bal ormanları ile ilgili kestane ormanlarını teşvik edeceklerini belirtti.

Şuan itibari ile 1100 arıcı üyeleri olduğunu her geçen gün arıcı sayısının arttığını ve Sakarya Bölgesinde arıcılığın hatırı sayılır bir konuma geldiğinin bilgisini veren Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ör, birliğin önemli projelerinden de bahsederek, Sakarya arısının korunması ve ıslahı projesinden anlattı. Bu projenin Sakarya arıcılığı için önemli bir çalışma olduğunu belirten Milletvekili Hasan Ali Çelik, projeye destek vereceğini söyledi.

DİKİM YAPILAN BÖLGELERE BALLI BİTKİLER DİKİLECEK

Sakarya Bölgesinde 2010 yılından bu yana yapılan çalışmalar neticesinde kurulan Bal Ormanı çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler veren Başkan Mustafa Ör, Sakarya bölgesinde dikim yapılan bölgelere ballı bitkilerin dikiminin önemini vurguladı.

Birlik üyelerinden Fiskobirlik Başkanı Ahmet Çorbacıoğlu ve Yahyalar Mahallesi Muhtarı Yılmaz Tarım da arıcılık ile ilgili beklentileri ve projeler ile ilgili destek beklediklerini belirterek Hasan Ali Çelik'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Ali Çelik Ak Parti Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title