Haberler

Çelik Kapınızı Önce İphone'da Deneyin

Güncelleme:

Sur Çelik Kapı, dekorasyon tutkunlarına mobil dünyada yeni hizmetler sunuyor.

Dünyanın en güvenli çelik kapı markası Sur, iPhone ve iPad uygulaması ile mobil cihazların getirdiği olanaklarla çelik kapı seçmeyi kolaylaştırıyor.

Dekorasyon alanında satın alma deneyiminin en az olduğu ürünlerden biridir çelik kapı. İşte bu çok az hatta bir kez karşılaşılan durumda en doğru kararı vermek istiyorsanız Sur Çelik Kapı'nın iPhone ve iPad uygulaması yardımınıza koşuyor. Beğendiğiniz bir çelik kapı modelinin evinizde nasıl duracağını görmek artık çok kolay. Sur Çelik Kapı mobil uygulaması sayesinde evinizin hali hazırda bulunan kapısının fotoğrafının telefonunuzda ya da tabletinizde olması yeterli. Gerisi çok kolay, uygulama sayesinde 100'den fazla kapı arasından dilediğinizi seçerek evine uygulayabilecek ve istediğiniz sosyal ortamda veya mail olarak sevdiklerinizle anında paylaşabileceksiniz. Ayrıca beğendiğiniz kapıyı satın almak isterseniz uygulama üzerinden en yakın bayi ile iletişime geçip kolayca sipariş verebiliyorsunuz.

Çelik kapı sektöründe en çok patente sahip Sur, yenilikçi kimliğiyle mobil dünyada sektörün öncüsü oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title