Haberler

Çelik - İş Şube Başkanları Kardemir'i Gezdi

Çelik İş Sendikası Eski Genel Başkanı Merhum Metin Türker'in Ölümünün 10. Yıldönümü ve Çelik İş Sendikası Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı İçin Çelik İş Sendikası Genel Merkez Yöneticileri ve Şube Başkanları Karabük'te Bir Araya Geldi.

Çelik İş Sendikası eski Genel Başkanı Merhum Metin Türker'in ölümünün 10. yıldönümü ve Çelik İş Sendikası Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı için Çelik İş Sendikası Genel Merkez Yöneticileri ve Şube Başkanları Karabük'te bir araya geldi.

Çelik - İş Genel Merkezi yöneticileri ve Şube Başkanları Kardemir'de geniş kapsamlı bir gezi yaptı.

Çelik İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Mustafa Kemal Can, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Ergin Ersan, İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül, İskenderun Şube Sekreteri Mustafa Özdemir, İskenderun Şube Mali Sekreteri Bayram Altun, İskenderun Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Turgut Bağrıyanık, Karabük Şube Başkanı Yaşar Çınar, Karabük Şube Sekreteri Aydın Çavuş, Karabük Şube Mali Sekreteri Recep Akyel, Karabük Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Civan Çelik, Karabük Şube Eğitim Sekreteri Ramazan Derebaşı,

İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Salih Banker, İstanbul 1 Nolu Şube Sekreteri Zülfikar Taşdemir, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Muharrem Şahin, Kocaeli Şube Başkanı Bülent Tok, Seydişehir Şube Başkanı Muharrem Oğuz, Kayseri Şube Başkanı Yunus Değirmenci, Kayseri Şube Sekreteri Celalettin Korkmazyürek, Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Bursa Şube Başkanı Osman Gümüş, Adana Şube Başkanı Hayati Kama, Ankara Şube Başkanı Naci Bayanlı, Ankara Şube Sekreteri Gültekin İnce, Ankara Şube Mali Sekreteri Cemalettin

Köse, Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Kenan Torun, Kırıkkale Şube Sekreteri Osman Kırık, Kırıkkale Şube Mali Sekreteri Bayram Kurt ve Çankırı Şube Başkanı Elvan Sert,'ten oluşan Çelik - İş yetkilileri Kardemir A.Ş'yi ziyaret ederek burada Genel Müdürü Osman Kılavuz'dan brifing aldılar.

Basına kapalı olarak gerçekleşen brifing sonrası Şube Başkanları ve yöneticiler daha sonra Kardemir A.Ş tarafından yatırımına başlanan Biyolojik Arıtma Tesisi, Kuvvet Santrali Elektro filtre toz toplama tesisi, 4 Nolu Yüksek Fırın yatırımı, Çelikhane, Kontüni Kütük Haddehanesi yatırımı ve Ray ve Profil Haddehanesini gezdiler.

Gezi sonrası Kardemir Genel Müdürü Osman Kılavuz ve Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı Ferudun Tankut tarafından, şube başkanları ile yöneticilere değişik hediyeler verdi.

(YE-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title