Haberler

Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Gül Açıklaması

Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, çalışanı mutlu olmayan bir iş yerinin başarılı olmasının mümkün olmadığını belirtti.

Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, çalışanı mutlu olmayan bir iş yerinin başarılı olmasının mümkün olmadığını belirtti.

Gül, İskenderun Demirçelik Fabrikaları (İSDEMİR) Genel Müdürü İsmail Akçakmak'ın ziyaretinde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her zaman emekten yana olduklarını ifade eden Gül, tüm işverenlerle ortak bir çalışma yürüterek kaliteli daha fazla ürün üretmenin peşinde olduklarını kaydetti.

Yetkili oldurukları iş yerinde büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Gül, "İSDEMİR bunun en güzel örneği. Bir fabrika kapanma noktasından geldiği son durumda rekor üretimler yaparak Türkiye'nin hatta dünyanın en önemli demir çelik üretimi yapan bir firması haline geldi. Çalışanı mutlu olmayan bir iş yerinin başarılı olması mümkün değil" dedi.

Akçakmak ise, 2 Temmuz tarihinde emekliye ayrılayacağını belirterek, İSDEMİR'in şu anda Türkiye'nin ve dünyanın en önemli firmalarından biri olduğunu kaydetti.

Hatay'da en çok istihdam sağlayan bir kurumun İSDEMİR'in olduğunu vurgulayan Akçakmak, burada şuan yaklaşık 5 bin 800 kişinin çalıştığını söyledi.

Akçakmak, Çelik-İş Sendikası yöneticileriyle uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarına dikkati çekti.

Muhabir: Ömer Soylu/İsmihan Özgüven

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - HATAY

Kaynak: AA / Yerel

İskenderun Cengiz Gül Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title