Haberler

Çelik: Hükümetin Taksim Kararı Gayet Net

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hükümetin 1 Mayıs ve Özellikle Taksim Meydanı'ndaki Kutlamalarla İlgili Değerlendirmesinde Bir Değişiklik Olmadığını Vurgulayarak, 'Konuyla İlgili Hükümetin Bakışı Şu An İtibarıyla Gayet Net' Dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hükümetin 1 Mayıs ve özellikle Taksim Meydanı'ndaki kutlamalarla ilgili değerlendirmesinde bir değişiklik olmadığını vurgulayarak, ''Konuyla ilgili hükümetin bakışı şu an itibarıyla gayet net'' dedi.

Bakan Çelik, bakanlıktaki Üçlü Danışma Kurulu toplantısının ardından 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

''Şu ana kadar yaptığımız değerlendirmelerde hükümetin 1 Mayıs ve özellikle Taksim'le ilgili değerlendirmesinde bir değişiklik yoktur'' diyen Çelik, yarın saat 11.00'de İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Başbakanlık'ta geniş kapsamlı basın toplantısı yapacaklarını bildirdi.

''Anma törenine de mi izin yok?'' sorusuna karşılık Bakan Çelik, şunları kaydetti:

''Hükümetin şu ana kadarki görüşü, bugün sayın Başbakanımızın da grupta açıklamaları oldu, o çerçevede hükümetin görüşü hangi noktada idi ise şu an itibarıyla o noktadayız. Yarın geniş açıklamayı İçişleri Bakanımızla birlikte yapacağız.

Anmadan kastınız eğer sendika temsilcilerinin ilgili yere, Taksim Meydanı'na gidip çelenk koymaları ise onunla ilgili bir sıkıntının olmadığı daha önce de ifade edilmiştir. O anlamda bir sorun söz konusu değil. Konuyla ilgili hükümetin bakışı şu an itibarıyla gayet net.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title