Haberler

Çelik: "AB Açılımını Basından Öğrendim"

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kamuoyunu Şaşırtan Hükümetin Kıbrıs Rum Kesimine Şartlı Olarak Bazı Limanlarını Açma Kararını, Kendisinin de Basından Öğrendiğini Söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Rum kesimine bazı limanların açılması yönündeki hükümetin son dakika atağını kendisinin de basından öğrendiğini söyledi.

Bakan Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Şura Salonunda, Temel Eğitime Destek Projesi kapsamında satın alınan gezici araçların hizmete sunum töreninde gazeticilerin sorularını yanıtladı.

Çelik, hükümetin Kıbrıs sorununa yönelik attığı son adımın nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, AB sürecinin önce çok iyi gittiği, daha sonra tıkandığı yönündeki görüşlere hiçbir zaman katılmadığını söyledi. Kendisinin 1959 doğumlu olduğunu AB sürecin de bu yıldan itibaren başladığına dikkat çeken Çelik, "Halen devam eden bir süreçtir. Herkes rahat olsun" dedi.

Çelik, bir gazetetcinin hükümetin kararından haberdar olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine de kararı basından öğurendiğini söyledi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title