Haberler

Çelebi Yoğun Bakımdan Çıktı

Disk Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Dün Uğradığı Silahlı Saldırının Ardından Tedaviye Alındığı Florence Nightingale Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinden Çıkarılarak Servis Katındaki Özel Odasına Yatırıldı.

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, dün uğradığı silahlı saldırının ardından tedaviye alındığı Florence Nightingale Hastanesi yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servis katındaki özel odasına yatırıldı.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ayaklarından yaralanan ve geçirdiği ameliyat sonrası geceyi yoğun bakımda geçiren DİSK Genel Başkanı Çelebi'ye bugün genel bir kontrol yapıldı. Çelebi, daha sonra yoğun bakımdan alınarak servis katındaki özel odasına geçirildi.

Süleyman Çelebi ile eşi Melehat, kızları Şule ve Hale Çelebi'nin görüştüğü belirtildi.

Yaklaşık bir hafta daha hastanede kalması beklenen Çelebi'nin bugün ve yarın ziyaretine izin verilmeyeceği bildirildi.

Bu arada, eski DİSK Genel Başkanı Rıdvan Budak, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan, Çelebi'nin sağlık durumu hakkında bilgi almak üzere hastaneye geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title