Haberler

Çelebi Trio'dan Muhteşem Konser

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi Göktürk Kültür Merkezi'ndeki etkinlikler ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftasonu hem çocuklar hem de büyükler düzenlenen etkinliklerde keyifli saatler geçirdiler.

27 Nisan Cuma akşamı, Göktürk Kültür Merkezi'nde İstanbul Arkeoloji Müzesi'ni tanıtan belgesel, Eyüplülerle buluştu… Avrupa Konseyi Müze Ödülü'nü alan Belgeseli izleyenler, Sidon Kral Nekropolü lahitleri ve özellikle İskender Lahdi ile ünlü Müze'yle ilgili bilgi sahibi olmanın keyfini yaşadılar.

Eyüplü minikler her Cumartesi – Pazar Göktürk Kültür Merkezi'nde eğlencenin doruğuna çıkıyor… Bu hafta Cumartesi günü sahnelenen oyunun adı Afacan Tilki'ydi… Erkay Yavuz'un yazıp yönettiği oyunda Erkay Yavuz, Melike Şişman, Mehmet Kurt, Tuncay Tarhan, Deniz Yavuz, Halis Genç rol aldı…

Cumartesi gecesi Göktürk Kültür Merkezi, muhteşem bir müzik dinletisine sahne oldu. Çelebi Trio'nun konseri büyük bir ilgiyle izlendi… Neyde Serkut Efe, piyanoda Berkay Kural, gitarda Şuayip Erünlü, Türk pop müziğine damgasını vuran, iz bırakan şarkılarla nostaljik parçaları enstrümantal olarak sundu…

29 Nisan Pazar günü Çocuk Tiyatrosu'nda ise "Büyümüş de Küçülmüş" adlı oyun, çocuklarla buluştu… Oyunda, Erkay Yavuz, Melike Şişman, Mehmet Kurt, Tuncay Tarhan, Deniz Yavuz ve Halis Genç, muhteşem bir performans sergiledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Göktürk Çelebi Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title