Haberler

Çelebi Hava Servisi A.ş., Çek Hava Yolları'nın Açtığı İhaleye Katılacak

Türkiye'nin En Köklü Yer Hizmetleri Şirketinden Biri Olan Çelebi Hava Servisi A.ş, Çek Hava Yolları (Csa) Tarafından Yapılacak Antrepoculuk ve Kargo Yer Hizmetleri İhalesine Davet Edildi.

Türkiye'nin en köklü yer hizmetleri şirketinden biri olan Çelebi Hava Servisi A.Ş, Çek Hava Yolları (CSA) tarafından yapılacak antrepoculuk ve kargo yer hizmetleri ihalesine davet edildi.

Macaristan Budapeşte Havalimanı'nın yer hizmetleri ihalesini kazandıktan sonra dünya sivil havacılık sektöründe global oyuncular ligine yükselen Çelebi Hava Servisi A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'na gönderilen açıklamada; CSA tarafından yapılan ihale davetine icabet edilmesine karar verildiği bildirildi.

İMKB'ye gönderilen açıklamada şöyle denildi: "Çek Hava Yolları'nın (CSA) yeniden yapılanma strateji çerçevesinde antrepoculuk ve kargo yer hizmetleri faaliyetlerini sektörün önde gelen firmaları arasında yapacağı değerlendirme neticesinde devretmek arzusunda olduğundan; konu ile ilgili CSA tarafından açılan ihaleye davet edilen şirketimizin yapılan davete icabet etmesine karar verildi."

İMKB'ye gönderilen açıklamada, ihale prosedürleri çerçevesinde devre konu olan antrepoculuk ve kargo yer hizmetleri işi ile ilgili gerekli inceleme ve değerleme çalışmalarına başlanmasını teminen Nisan 2007'de Prag'da yapılması öngörülen bilgi odası çalışmalarına; şirketimiz ilgili yönetici ve personelinin katılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title