Haberler

Çekut'a Altın Karınca Ödülü

Çekmeköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, (ÇEKUT) Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde Afet Yönetimi Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

Çekmeköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, (ÇEKUT) Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde Afet Yönetimi Kategorisi'nde ödüle layık görüldü.

ÇEKUT, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde Afet Yönetimi Kategorisi'nde ödüle layık görüldü. Destek Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda, belediye personelleri tarafından kurulan ÇEKUT, kurulduğu ilk yıl yıllarca devam eden projeleri geride bırakarak, Altın Karınca Ödülü'nün sahibi oldu.

Türk Meteoroloji ve Afet Yönetimi Profesörü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun da aralarında bulunduğu jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ödüle layık görülen Çekmeköy Belediyesinin ödülünü, ÇEKUT projesinin Genel Koordinatörü Başkan Yardımcısı Ahmet Epli ve ekibi birlikte aldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına törene katılan Başkan Yardımcısı Epli ödülü, Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığını da yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan aldı.

Başkandan ÇEKUT ekibine teşekkür

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödül Töreni'nde ödül alan ÇEKUT'a gönüllü olarak katılan belediye personelleri, ödül heyecanını Ahmet Poyraz'la paylaştı.

Programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Başkan Poyraz, ödüllü ekibi belediyede ağırlayarak, tebrik ve teşekkürlerini iletti. Başkan Poyraz, "Kaza ve afet durumlarında can kaybının en aza indirilmesi için bilinçli ve soğukkanlı ekiplerin önemi çok büyük. Marmara depreminde ülkemizde böyle bir bilinç yoktu. Yaşadığımız o korkunç günlerden ders almış olmamız gerekiyor. Bu bilinçle bir adım atalım istedik. Duyarlı personellerimiz de insan hayatı kurtarmaya gönüllü oldu. Hepsine duyarlılıkları ve çabaları için teşekkür ediyorum. Kurulduğu ilk yıl yıllarca devam eden projeleri geride bırakarak, ödül sahibi olmalarını da ayrıca tebrik ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Ahmet Poyraz Çekmeköy Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title