Haberler

Çektiği Video ile Olay Olan Tarkan Eleştirilere Cevap Verdi

Baba olacağını çektiği coşkulu video ile duyuran Tarkan, alay konusu olmuştu. Tarkan yapılan eleştirilere "O an mutluluğumu bu şekilde dile getirmek istedim." diyerek cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde baba olacağını ilan ederek gündem yaratan Tarkan, ailesine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Megastar, önceki gün bir demet çiçek alıp Etiler Dinlenme ve Bakım Evi Müdürlüğü'ne gitti. Buradaki bir aile büyüğünü ziyaret eden ünlü şarkıcı, bakımevindeki diğer yaşlılarla da uzun uzun sohbet etti.

DOĞUMUN NEREDE OLACAĞINA HENÜZ KARAR VERMEMİŞLER

Bakımevindeki yaşlıların ricasını kırmayarak onlar için birkaç da şarkı söyleyen Tarkan, bu tavrıyla bir kez daha ne kadar duyarlı olduğunu kanıtlamış oldu. Çıkışta son derece keyifli olduğu gözlenen Megastar, eşi Pınar Tevetoğlu'yla birlikte çok heyecanlı olduklarını söyledi. Bebeğinin cinsiyetini açıklamak istemeyen Tarkan, doğumun nerede olacağıyla ilgili ise "Eşimle bu konu üzerinde düşünüyoruz ama hala kesin karar vermiş değiliz. Hayırlısı olsun" demekle yetindi.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Baba olmaya hazırlandığını sosyal medyadan duyurduğu için bazılarından eleştiriler alan Megastar, bununla ilgili ise "O an mutluluğumu bu şekilde dile getirmek istedim. Içimden gelenleri söyledim, o kadar" şeklinde konuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Sabır:

İnsanın ruh hali bazan değişir. Olayın geneline bakmak gerek.. Mutlu ve huzurlu olmanız dileğiyle..

47
188
yanıtYanıtla
Samimi:

Neyini eleştirmişler. Adam samimi duygularla mutluluğunu ifade ediyor. Gayet abartısız ve içten.

73
137
yanıtYanıtla
Rumuz:

Ne mutlu sana.Meyve veren ağaç taşlanır demişler.

48
135
yanıtYanıtla
Okur yazar:

Açıklama umrumda değil de videoda görünen Tarkan’ın evindeki akvaryum çok hüzel

20
44
yanıtYanıtla
Cuk vuk:

Tarkan efendi sen o isi yapiyorsan baba olma ihtimalin her zaman vardir bunu reklam yapman sacmalik!

2
34
yanıtYanıtla
can:

bu ülkede reklama belki en son ihtiyacı olacak insan o, hangi türk şarkıcının dünyada şarkıları dinleniyor

yanıt0
yanıt0
Pragmatik:

Başkalarının Mutlulugunu anlamayan ve mutlu bir insangörünce onu alay konusu haline getiren baskalarının Mutsuzluygula huzur bulan bir toplum Baska ne beklenirdiki sizden Alay konusu olan sizsiniz Tarkan gibi adam size fazla

30
2
yanıtYanıtla
krıptoakn:

anne ve babası olmayan çocuklar, şehit yakınları, şiddet mağduru kadınlar ve Türkiye''nin dört bir yanındaki sokak hayvanları için 7. 000. 000 tl bağışladı geçtiğimiz yaz ve bu tür yardımları dzenli olarak yapıyor tüm sanatçılar tarkan gibi haluk levent gibi olsa keşke

29
0
yanıtYanıtla
Dudu pektezel:

çok efendi yerini haddini bilen tek insan diğerieride keşke onun tırnağı olsalar sonradan görmüşler Allah analı babalı büyütmek nasip etsin tamamına erdirsin çok mutlu olduk bebek haberine onu çok seviyoruz,

24
0
yanıtYanıtla
mastique:

Ne insanlar var güzel ülkemde. . Adamin hasi Tarkan mütevazi bir sekilde cevap vermis susturmus medyayi ama medya yamyam oldugu icin cig cig yemeye calisiyor insanlari

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title