Haberler

Kız Arkadaşının İftira Attığı Genci, Çektiği Selfie Kurtardı

Güncelleme:

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Christopher Precopia'nın çektiği bir selfie sayesinde kendisine yöneltilen suçu işlemediğini kanıtlayabildi.

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Christopher Precopia'nın çektiği bir selfie sayesinde kendisine yöneltilen suçu işlemediğini kanıtlayabildi. Savcının 99 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep ettiği Precopia'nın ailesi, mahkemeyi gencin 150 bin dolarlık kefaletle serbest bırakılması için ikna etmeyi başardı.

KIZ ARKADAŞININ ŞİKAYETİ ÜZERİNE TUTUKLANDI

Teksas merkezli KVUE televizyonunun haberine göre 21 yaşındaki Precopia, eski sevgilisinin polise başvurarak kendisinin evine zorla girdiğini, dayak attığını ve maket bıçağıyla göğsüne haç kazıdığını iddia ederek şikâyetçi olması üzerine tutuklandı.

Çektiği Selfie 99 Yıl Hapis Yatmaktan Kurtardı

99 YIL HAPİS CEZASI ÇARPTIRILMASI TALEP EDİLDİ

Savcının 99 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep ettiği Precopia'nın ailesi, mahkemeyi gencin 150 bin dolarlık kefaletle serbest bırakılması için ikna etmeyi başardı. Precopia'nın suçsuz olduğunu kanıtlamayı başaran kişi, saldırının yapıldığı gün tüm ailenin suç mahallinden 65 kilometre uzakta olan bir otelde yemek yediğini hatırlayan annesi oldu.

Kız Arkadaşının İftira Attığı Genci, Çektiği Selfie Kurtardı

GÖSTERDİĞİ FOTOĞRAFLA HAYATI KURTULDU

Sputnik'te yer alan habere göre; Christopher Precopia'nın o yemekte selfie çektiği ve onu konum bilgisiyle birlikte sosyal medyada paylaştığı anlaşıldı. Bu fotoğraf, Precopia'nın saldırı anında tamamen farklı bir yerde bulunduğuna polisi ikna etmeye yetti.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Daha sonra eski sevgili, Precopia'dan intikam almak için hikâyeyi uydurduğunu itiraf etti. Pretoria, çektiği selfie sayesinde yıllarca hapis yatmaktan kurtulurken, eski sevgili ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Teksas 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Diyarbakırlı:

oyle bir hale geldikki kadınlar yüzde yüz haklı fransada dahi bu konu tartışıldı 100 aydın kadın imza topladı dediki artık erkekler flort etmektedn korkar hale geldi heleki evleniyorsun olabilir anlaşamıyorsun bir aylık evlilik yüzünden ömur boyu nafaka ödüyorsun erkek avcıları piyasada safi temiz tertemiz adam arıyorlar bir ay evli kal ömur boyu rahat et hani eşitlik vardı adaletmi bu oyle insanlar var evlenmiyorlar artık

46
1
yanıtYanıtla
BEN DE BEKARIM BU YÜZDEN:

açıkçası sırf başıma iş gelecek diye evlilik adına adım atmıyorum, tanışmıyorum bile kimse ile, kafam rahat, maaşım dolgun, her türlü ihtiyacımı para görüyor, dertsiz başıma dert almaya gerek yok

yanıt1
yanıt0
adalet:

Attığı iftiranın cezası iftira atan kişiye verilmeli, böyle iftira atıp adamı ömür boyu hapiste çürüteyim deyip yalan olduğu ortaya çıkınca hiçbirşey olmamış gibi serbest olmamalı.

44
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BANA DA İFTİRA ATILMIŞTI BU SEBEP DEN ÇOK SIKINTILI ZAMANLAR GEÇİRDİM ALLAH ZALİMİN ZULMÜNDEN KORUSUN

42
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

İftiraya da aynı değerde ceza verilmelidir adalet sağlanması açısından Allah iftirada korusun bizleri Amin . . .

31
1
yanıtYanıtla
baba:

SELFİ İLK KEZ İŞE YARAMIŞ

27
1
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

İftira da bir suçtur. Üstelik, büyük suçlardandır. Bu durumda, iftiraya uğrayan kişi, iftira atan kişi ya da kişileri, en az, kendisine verilmesi düşünülen ceza karşılığında dava edebilmelidir. Bak o zaman kimse iftira atabilir mi. . . !?

24
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

BUDA ERKEĞE ŞİDDETTEN SAYILMALI. .

24
0
yanıtYanıtla
......:

Vay be 99 yil burada istedigini yap 5 sene anca

23
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

AYNI CEZAYI İFTİRA ATANA VERSİNLER

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title