Haberler

Çekmeköy'de Koca Dehşeti: 1 Yaralı

- Çekmeköy'de koca dehşeti: 1 yaralı Çekmeköy'de av tüfeği ile eşini vuran koca kıskıvrak yakalandıİSTANBUL - Çekmeköy Taşdelen'de öfkeli koca, av tüfeği ile eşini vurdu.

- Çekmeköy'de koca dehşeti: 1 yaralı

Çekmeköy'de av tüfeği ile eşini vuran koca kıskıvrak yakalandı

İSTANBUL - Çekmeköy Taşdelen'de öfkeli koca, av tüfeği ile eşini vurdu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan talihsiz kadın hastaneye kaldırılırken, olayı gerçekleştiren zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay Çekmeköy'de Şile yolu üzerinde yaşandı. Çekmeköy Evlendirme Dairesi'nin hemen yanında bulunan bir iş yerine av tüfeği ile gelen öfkeli koca Salih Gül işyerinde çalışan imam nikahlı eşi Bediha Bal'a ateş etti. Olayda Bediha Bal, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, olayı gerçekleştiren zanlı, olay yerine gelen polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Yaralı Bediha Bal, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olaya karışan Salih Gül'ün ifadesini aldıktan sonra adliyeye sevk etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Taşdelen Çekmeköy 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title