Haberler

Çekerek'ten Kısa Kısa

Çekerek İlçe Emniyet Müdürü Sıtkı Temel, Kar Yağışlarıyla Artan Kazalara Karşı Sürücülere Uyarılarda Bulundu

Çekerek İlçe Emniyet Müdürü Sıtkı Temel, kar yağışlarıyla artan kazalara karşı sürücülere uyarılarda bulundu.

Olumsuz hava şartları nedeniyle kazaların artığını bildiren Temel, Çekerek-Sorgun arasında seyahat edecek sürülerin Gökiniş Mevkinde, Çekerek-Aydıncık güzergahındaki Kurudere Mevkinde, Çekerek-Zile arasında kum ocağı altındaki keskin virajda, Çekerek-Bayındırhüyük beldesi arasında ise beldeye 3 kilometre kala çıkılan rampada daha dikkatli araç kullanılmasını ve duyarlı olunmasını istedi.

Akşam saatlerinde yola çıkacak sürücüleri kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyaran İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel, acil bir durum olmadığı sürece yolculuk yapılmamasını vurgulayarak, aşırı hızdan kaçınılması ve kesinlikle zincirsiz yola çıkılmamasını kaydetti.

- SOKAK KÖPEKLERİ VATANDAŞI KORKUTUYOR

(FOTOĞRAFLI)

Çekerek ilçesinde kar yağışının ardından ilçe merkezinde sayıları artan sahipsiz köpekler halkı tedirgin ediyor.

Toplu halde gezen köpeklerden korkak aileler, belediyenin gerekli tedbirleri alması gerektiğini belirtti.

Çekerek Belediye Başkanı Duran Özkan, sahipsiz köpeklerin haftanın belirli günlerinde ekipler tarafından yakalanıp, barınağa götürülerek kısırlaştırıldığını bildirdi. Özkan, 'Kar yağışı ile birlikte ormanlık ve dağılık bölgelerde bulunan sahipsiz köpekler yiyecek bulabilmek için ilçe merkezine indiler. Bunun sonucunda da ilçe merkezinde sürü halinde gezsen sahipsiz köpek sayısında artış gözlendi' dedi.

Özkan, halkın şikayeti üzerine ekiplerin görevlendirilerek, sahipsiz köpeklerin yakalanarak, barınağa götürülmesine yönelik çalışmalara başladıklarını bildirdi.

(EY-SEY-RDE) - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title