Haberler

Çekerek Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı

Çekerek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde açılan kurslarda yapılan ürünlerin sergisi açıldı.

Çekerek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde açılan kurslarda yapılan ürünlerin sergisi açıldı.

Çekerek Kaymakamı Kürşad Atak, Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda yapılan serginin açılışında yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezleri kurslarının birçok kişiye eğitim verdiği verdiği söyledi.

Halk eğitim merkezinin yöre insanının ilgi ve istidatları ölçüsünde çalışmalar yapması gerektiği ifade eden Atak, "İnsanın olmadığı yerde eğitimde olmaz. Eğitim hayat için su gibidir. Eğitim birlikte yaşamanın ve kardeşliğin teminatıdır. Vücut sağlığı için spor ve sağlıklı beslenme ne kadar önemli ise, anlamlı bir hayat için eğitimde o kadar önemlidir. Eğitime önem veren toplumlar ve milletler rahat yaşamışlardır. İçinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır. Bilgi ve teknolojideki gelişmeye ancak sürekli hayat boyu geliştirmeliyiz. İşte bu bağlamda halk eğitim merkezlerinin önemi bir kat daha artmaktadır" diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Feramiz Ceylan ise, merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda, öğretmen ve usta öğreticiler ile birlikte vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kurs açtıklarını belirtti.

Sergide kurs öğretmenlerinin desteği ile kursiyerler tarafından yapılan el işlemeleri ve sanatları sergilendi. Sergide Kaymakam Kürşad Atak kursiyerlerden yaptıkları el işleri ile ilgili bilgi aldı.

Serginin açılışına Kaymakam Kürşad Atak, Belediye Başkanı Duran Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Avşar, Milli Eğitim Şube Müdürü Necmettin Bölükbaşı, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title