Haberler

Çek Senet Çeteleri'ne Bir Darbe de Jandarmadan

Aydın'da Polisin Değişik İlçelerde Sürdürdüğü Çek-senet Operasyonlarının Ardından Bir Operasyon da Jandarma Tarafından Gerçekleştirildi. İl Merkezinde Operasyon Düzenleyen Jandarma Ekipleri 10 Kişiyi Yakalayarak Gözaltına Aldı.

Aydın'da polisin değişik ilçelerde sürdürdüğü çek-senet operasyonlarının ardından bir operasyon da jandarma tarafından gerçekleştirildi. İl merkezinde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri 10 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, il merkezinde sahte çek-senet düzenlediği tespit edilen bir çeteyi takibe aldı. İstihbarat çalışmalarının tamamlanmasının ardından il merkezindeki bazı mahallelerde daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, operasyonlar kapsamında suç işlemek için örgüt kurdukları gerekçesiyle biri kadın toplam 10 kişiyi yakaladı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 169 adet boş ve dolu senet ile bir adet sahte 100 YTL ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan A.Y (52), M.C.Ç (42), M.S (50), F.C (42), S.A (35), O.E (31), U.K (31), S.A (25), İ.A (44) ve S.A (58) isimli zanlıların sorgusunun devam ettiği bildirildi.

(İK)

23.11.2007 17:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title