Haberler

Ceftus 6. Yıldönümünü "Başarı Ödülleri"Yle Kutladı

Türkiye Araştırmalar Merkezi (CEFTUS) 6 Toplumsal Başarı Ödülleri Galası Londra Westminster Park Plaza Hotel'de, siyaset ve iş dünyasından 700'den fazla misafirle yoğun katılım ile yapıldı.

Türkiye Araştırmalar Merkezi (CEFTUS) 6 Toplumsal Başarı Ödülleri Galası Londra Westminster Park Plaza Hotel'de, siyaset ve iş dünyasından 700'den fazla misafirle yoğun katılım ile yapıldı.

İbrahim Doğuş önderliğinde 6 yıl önce Türkiye ile İngiltere arasında köprü kurmak için kurulan CEFTUS yıldönümünü, hukuk, iş, eğitim ve siyaset gibi çeşitli alanlarında Toplumsal Başarı Ödülleri ile kutladı. İngiltere'deki, Türkiyeli toplumun başarılarının takdir edildiği gecede misafirler Legacy II Galaxy ve Olcay Bayır performansları eşliğinde ödül töreninde bulundular.

Galaya ayrıca politikacıların da ilgisi yoğundu. Gecede konuşma yapan Muhafazakar milletvekili Sir David Amess düzenlediği objektif siyasi organizasyonlardan dolayı CEFTUS'a teşekkür ederken, geceye katılan Milletvekilleri Kate Osamor, Marsha de Cordova, Afzal Khan, Graham Stringer, Rehman Christi, Faisal Rashid ve John Spellar gibi farklı siyasi partilerden önemli isimler CEFTUS'a desteklerini sundular.

Lordlar Kamarası'ndan Lord Mcİnnes, Lord Paul, Lord Glasman, Lord Dykes, Lord Kennedy, Lord Paul, Lord Morris, Lord Bird, Lord Dholakıa, Lord Huşsain, Lord Mcİnnes ve Lord Suri katıldılar.

CEFTUS, galası ayrıca çeşitli yerel belediye başkanları ve meclis üyelerinin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden çeşitli Büyükelçiler, sendikacılar ve gazetecilere ev sahipliği yaptı. Hackney Belediye Başkanı Philip Glanville, Enfield Belediye Başkanı Christine Hamilton, ve Redbridge, Lambeth, Brent gibi diğer bölgelerden belediye başkanları gecede bulundular. İş dünyasından önemli isimlerin de ağırlandığı gecede Cobra, Just Eat ve Alton & Co ana sponsorluğu üstlendi. Cobra başkanı Lord Bilimoria ve Just Eat'ın yöneticilerinden Ben Carter gecede konuşma yaptılar.

CEFTUS kurucusu ve Direktörü İbrahim Doğuş yaptığı konuşmada tüm konuklara ve sponsorlara teşekkür etti. Türkiye'deki siyasal ve sosyal gelişmeler konusunda ateşli bir konuşma yaptı.

Türkiye'de özgür ve adil seçimlerle hukukun üstünlüğünün korunması, ve bu bağlamda barışçıl, istikrarlı, demokratik ve seküler bir ülke olması gerektiğine inandığını söyleyen Doğuş ne yazık ki Türkiye'nin bu ideallerden uzaklaştığını belirtti. Diğer yandan diyalog için CEFTUS gibi organizasyonların varolmasının önemini belirten Doğuş böylece hak ve özgürlüklerin herkes için korunacağı bir Türkiye için çalışacaklarını vurguladı.

Yoğun katılımın olduğu gece Legacy II Galaxy grubunun müziğiyle sonlandı.

2017 "6. Toplumsal Başarı Ödülleri" kazananları:

Yılın İş Kadınları : Yıldız Armstrong, Itır Sökmen

Yılın İş Adamları : Mehmet Sar, Alp Ceylan, Nasır Kıral

Yılın Hukukçuları : Özlem Erbil Çetin, Ozan Aşkın

Yılın Rol modelleri : Helin Peköz, Mehmet Ağca, Abide Osman

Yılın Politikacısı : Haringey Belediye Meclis üyesi Emine İbrahim

Yılın Genç Girişimcileri : Cem Canpolat, Hasan İçöz

Yılın Eğitimcileri : Dicle Korkmaz Canlan, Moonchild Education

Yılın Sağlıkçısı : Dr Sia Radman

Yılın Medya Çalışanı : Ali Kalay

Sanat Ödülü : Sudden Exit

Yılın Toplum Kuruluşları : Alxas Kom, Croydon Alevi Kültür Merkezi

Yaşam Boyu Başarı Ödülü : Osman Balıkçıoğlu (Fotoğraflı) - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Westminster Türkiye Londra Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title