Haberler

Çedaş'tan Gıda Bankasına Destek

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Gıda Bankasına nakit yardımda bulundu.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Gıda Bankasına nakit yardımda bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ÇEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü Servet Güney, Gıda Bankasını ziyaret ederek personeller arasında düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 4 bin 855 liralık nakdi yardımı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın'a teslim etti.

Ahmet Özaydın, Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasının, hayır sahiplerinin katkı ve destekleriyle Sivas'ta bulunan ihtiyaç sahibi dul, yetim, düşkün kimseler ile birlikte mültecilere yardımcı olduğunu belirterek, bağışların her kuruşunun mağdur kimselere ulaştırıldığını ifade etti.

ÇEDAŞ'ın Hayat Ağacı Derneğine bağışta bulunması sebebiyle memnuniyetini belirten Özaydın, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa başta olmak üzere yardım kampanyasında emeği ve katkısı olan bütün çalışanlara teşekkür etti.

Güney ise ihtiyaç sahibi kimselere, insan onuruna yakışır şekilde yardım ulaştıran Hayat Ağacı Derneğinin sosyal yardım faaliyetlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, toplanan yardımların yerine ulaştırılacağına inandıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Özaydın Çamlıbel Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title