Haberler

CeBIT'te Serdivan Rüzgarı

İstanbul Fuar merkezinde (CNR) düzenlenen Euroasia Bilişim fuarı dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

İstanbul Fuar merkezinde (CNR) düzenlenen Euroasia Bilişim fuarı dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye'den ve yurtdışından bir çok şirket, kurum ve kuruluşun yer aldığı fuarda Serdivan Belediyeside standt açtı. Akıllı belediyeler kapsamında Türkiye'nin bir çok yerinden katılan belediyelerin de yer aldığı fuar, bilhassa teknolojilerin uygulayıcısı olan Belediyelere ilgiyi arttırdı.

Serdivan Belediyesi'nin standı da vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Özellikle KentBank sistemi ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Bu sisteme göre vatandaşlar belediye birimleri içerisinde gezmeden tek bir noktadan tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Hizmet açısından büyük kolaylık olduğunu düşünen ziyaretçiler Serdivan hakkında bilgi aldılar.

Diğer bir hizmet olan SerdivanKart ise sosyal belediyecilik anlayışı açısından beğeni toplayan diğer proje olarak tanıtıldı. Projeye göre mağdur olan vatandaşlara erzak, kılık kıyafet gibi yardımlar yerine kendi ihtiyaçlarını rencide olmadan temin edebiliyorlar. SEKOP projesi, dijital arşiv, kent bilgi sisteminin tanıtıldığı fuarda diğer hizmetler de anlatıldı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın açılışıyla başlayan fuara bakanlarda katılarak teknolojik gelişmeleri incelediler. Serdivan Belediyesi'nin standını gezen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer memnuniyetlerini ifade ettiler. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu vatandaşlarla sohbet ederek Serdivan Belediyesinin hazırladığı promosyon çantalarını ziyaretçilere verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Serdivan Belediyesi'nin standını gezdi. KentBank sistemi hakkında bilgi alan Başkan Melih Gökçek, Serdivan Belediyesi'nin standını beğendiğini ifade etti. AK Parti Sakarya İl teşkilatından, İl Başkan yardımcısı Erdoğan Demirci, Sosyal İşler Başkanı Ayşe Özkul Erdem, il yönetim kurulu üyesi Mustafa Gavasoğlu Serdivan Belediyesinin standtını ziyaret etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Eroğlu İstanbul Serdivan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title