Haberler

CeBIT Bilişim Eurasıa Fuarı Sona Erdi

Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2 Ekim Salı Günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın Katılımıyla Açılan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı Sona Erdi.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2 Ekim Salı günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla açılan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı sona erdi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Hannover Fairs Interpro Uluslararası Fuarcılık A.Ş. (HİFAŞ) tarafından 60 bin metrekarelik brüt alanda düzenlenen fuarı, 140 bini aşkın yerli ve yabancı ziyaretçi gezdi.

CeBIT Bilişim Eurasia'nın ziyaretçi profilinin iş dünyası yönünde ağırlık kazandığı kaydedilen açıklamada, Anadolu'nun pek çok ilinden çok sayıda üst düzey yöneticinin yanı sıra bilişim ürünlerini Anadolu'da satan bayilerin de yeni iş fırsatlarını değerlendirmek üzere fuarı ziyaret ettiği kaydedildi.

Ziyaretçilerin, 908 katılımcı şirketten 8 bin 250 görevli tarafından yeni ürün ve hizmetler hakkında bilgilendirildiği fuara, aralarında Avusturya, Almanya, Belçika, Çin, Fransa, İran, İsrail, İsveç, İngiltere, Tayvan ve ABD'nin de yer aldığı 20 ülkeden katılımcılar geldi.

Fuarın açılış törenine konuşmacı olarak katılan Bakan Çağlayan'ın ardından Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da fuarı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fuarı bin 618 basın mensubu da gezdi.

Verilen bilgiye göre, bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia, gelecek sene 7-12 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title