Haberler

Cebindeki Son Parayı Verdi! Gece Yarısı Benzini Biten Kadının Yardımına Evsiz Adam Koştu

Gece yarısı, ıssız bir otoyolda benzini biten kadının yardımına koşan, sokaklarda yaşayan evsiz bir adam oldu. Cebindeki son parayla ona benzin alan yardımsever adam için bağış kampanyası düzenleyen kadın, 110 bin dolar topladı.

Kate McClure isimli kadının, otoyolda benzini bitince, yardımına koşan evsiz bir adam oldu. Cebindeki son parayla kadına benzin alıp getiren adam, ülkede adeta kahraman ilan edildi.

BENZİN IŞIĞI YANMIŞ AMA ALDIRMAMIŞ

27 yaşındaki Kate McClure, Philadelphia'daki Interstate 95 otoyoluna girdiğinde arabasının benzin ışığının yandığını fark etmiş ancak eve kadar gidebileceğini düşünmüş. "Daha önce defalarca aynısı olmuştu ama yakıt hep eve ulaşmama yetmişti" diyor. Gece vakti, ıssız bir otoyolda tek başına kalan kadın ne yapacağını şaşırmış, oldukça da korkmuş.

ARABA BEKLE DEYİP GİTMİŞ

Arabadan çıkıp en yakın benzinciye doğru yürümeye başladığında karşısında sokaklarda yaşayan bir evsiz olan Johnny Bobbit Jr çıkmış. Ona arabasına dönüp kapısını kilitleyerek kendisini beklemesini söyleyen adam, bir süre sonra elinde bir bidon benzinle geri dönmüş.

CEBİNDEKİ SON PARAYLA BENZİN ALMIŞ

Cebindeki son para olan 20 dolarla kadına benzin alan Bobbit, kadını hem çok şaşırtmış hem de duygulandırmış. Ancak kadının ona verecek nakit parası yokmuş. McClure, "Sadece kredi kartlarım vardı ve zaten o da benden para talep etmedi" diyor.

PARAYI ALMAK İSTEMEMİŞ

Evsiz adama teşekkür ederek oradan ayrılan kadın sağ salim evine ulaşmış ve ertesi gün gidip adam almak istemese de ona olan borcunu ödemiş. Hatta yanında ceket, eldiven, şapka, çorap gibi onu sıcak tutacak şeyler götürmüş.

110 BİN DOLAR TOPLADI

Sonraki günlerde Kate McClure'un aklına bir şey gelmiş. Bu cömert adamın hikayesini internette paylaşarak olanları herkese anlatmış. Bir bağış toplama sitesinde yazdığı bu hikaye çok beğenilmiş ve genç kadın 34 yaşındaki evsiz adam için tam 110 bin dolar toplamayı başarmış. 10 bin dolar hedefi ile yola çıkmış olmasına rağmen insanların gösterdikleri ilgi onu çok şaşırtmış.

YARDIMLAR ARTIYOR

McClure toplanan bu parayla adama bir ev tutup bir süre kirasını ödemeyi düşünüyor. Philadelphia'nın soğuğunda tüm kışı sokakta geçirecen bir adamın, cebindeki son parayı zor durumdaki birine yardımcı olmak için kullanması insanları o kadar etkilemiş ki, kampanyaya olan ilgi artarak devam ediyor.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Philadelphia Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

Zafer:

Bu evsizlerin fakirlerin hepsi böyle paylasmayi yardimseverligi seviyorlar fakirlik böyle bisey demekki fakir ama gönlü parasi olandan zengin helal olsun

56
2
yanıtYanıtla
gül:

TÜRKİYEDE OLSA O KADININ BAŞINA GELEBİLECEKLERİ DÜŞÜNEMİYORUM.

25
9
yanıtYanıtla
malazgirt:

HANİ EN PAHALI BENZİN BİZDE İDİ 2, 70 USD BİZDEKİ FİYATI SAVUNMUYORUM AMA BU ARALAR HÜKÜMETE BU LAFI ÇAKAN ÇAKANA ÜLKESİNDE PETROL ÇIKAN ABD DEKİ FİYATLAR BUNLAR

8
24
yanıtYanıtla
CAHİLLİK:

SEN EĞER KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİRİ, GAYRİSAFİ MİLLİ HASILAYI, ÇAPRAZ KURU, PARANIN DÜNYADAKİ DEĞERLERİNİN FARKINI BİLSEYDİN BÖYLE BOŞ KONUŞMAZDIN YİĞENİM

yanıt22
yanıt1
korhan:

olumcum 2, 70 e 1 galon yani 4 litre benzin alıyorsun gündede 200 dolar para yapabiliyorsun işine göre yani biz 1 litre benzine 2 dolara yakın para veriyoruz adamlar 2 dolara 6 litre benzin alıyorlar, işte bu cahilliğiniz bizi bu hale getirdi. . .

yanıt46
yanıt3
Islam:

La her konuda siyası olma saf insan Malazgirt

yanıt1
yanıt0
grey:

litre ile galonu bilmek lazım ki yorum yapabilelim

yanıt1
yanıt0
....:

ABD DEKİ BENZİN FİYATINI SÖYLİYİMMİ SANA . LİTRESİ 0. 75 CENT . TÜRKİYE MANTIĞI İLE DÜŞÜNÜRSEK TÜRKİYEDE BENZİNİN LİTRESİNİN 75 KURUŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN :)

yanıt1
yanıt0
mert:

adam dunyayı sömürüyor bedava verse bile olur senin petrole verdiğin para ile küçük bir ülke ihya olur

yanıt2
yanıt0
Malazgirt''e:

yukarda biri bana madem bu kadar cahil var git başka ülkede yaşa kendine zulmetme yazmış. allahım sen biraz zeka ver şunlara. densiz sanamı sorucam nerde yaşayacağımı doları parayı iyiyi kötüyü anlamayan mahlukatlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title