Haberler

Cbü Öğrencilerinden Çanakkale Fotoğrafları Sergisi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğrenci Temsilciliği tarafından düzenlenen "Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi" nin açılışı yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde açılan ve CBÜ Beden Eğitimi Okutmanı Kenan Tozak tarafından çekilen 160 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışına, İİBF Dekanı Prof. Dr. İbrahim Erol ve İİBF Öğrenci Temsilcisi Sercan Duran başta olmak üzere çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Sercan Duran, Çanakkale Savaşları ile ilgili bu kadar çok fotoğrafın ilk kez bir sergide yer aldığını belirterek şöyle konuştu: "Biz Atatürk gençliği olarak Çanakkale'de canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bize bu vatanı emanet etmiş olan başta ulu önderimiz M. Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi hatırlamak ve hatırlatmak, onlara olan minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödemek ve 93 yıl önceki o ruhun hala bizlerde yaşadığını tüm dünyaya göstermek istedik. Umarım bu sergi, o yüce ruhun tüm yüreklerde hissedilmesini sağlar." (ÖA) 04.03.2008 16:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title