Haberler

Cazın İki Efsanesi, 27 Temmuz'da İstanbul'da

Caz, R&b ve Fusion Türlerinin Saygın Yorumcusu George Benson, İstanbul Caz Festivali Kapsamında, Philharmonia İstanbul Orkestrasıyla Birlikte, Nat "King' Cole'un Eşsiz Şarkılarını Yorumlayacak.

Caz, R&B ve fusion türlerinin saygın yorumcusu ve gitaristlerinden George Benson, İstanbul Caz Festivali kapsamında, Philharmonia İstanbul orkestrasıyla birlikte, tüm zamanların en sevilen vokalistlerinden Nat "King' Cole'un eşsiz şarkılarını yorumlayacak. Festivalin bu yıl en önemli konuklarından biri olan George Benson, 28 kişilik orkestrası ve 5 kişilik vokal grubuyla birlikte, 27 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00'de Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde, sanatseverlerle buluşacak. Benson, "An Unforgettable Tribute to Nat "King' Cole" başlıklı konserinde Nat King Cole'un şarkıları yeniden hayat verecek. George Benson'ın konserde Nat King Cole'un "Mona Lisa", "Stardust", "When I Fall In Love", "Unforgettable", "Nature Boy" ve "Route 66" gibi klasiklerinin yanı sıra kendisinin en sevilen şarkılarını da seslendirecek.

Elli yılı aşkın süredir caz, R&B, soul ve hatta pop gibi farklı türlerde altmıştan fazla albümü yayımlanan George Benson, caz gitarında ustalığının yanında etkileyici vokal tekniğiyle de tanınıyor. Wes Montgomery, Ron Carter, Joshue Redman, Christian McBride, Al Jarreau ile ortak çalışmalar yapan Benson, on Grammy de dahil olmak üzere çok sayıda ödüle layık görüldü.

Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde saat 21.00'de başlayacak konserin biletleri 55, 45, 35, 30 TL ve öğrenci 25 TL olarak açıklanırken, sahne önü 100 TL olacak. (ANKA)

(GO/BÜN)

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title