Haberler

'Çaylak' Yılın Adamı Seçildi

Almanya'nın Münih Kenti, Erkek Magazin Dergisi Gq'nun Düzenlediği "2007 Yılın Adamları" Ödül Törenine Ev Sahipliği Yaptı.

Almanya’nın Münih Kenti, erkek magazin dergisi GQ’nun düzenlediği "2007 Yılın Adamları" ödül törenine ev sahipliği yaptı.

Sinema, televizyon, müzik, iş dünyası, moda ve spor alanlarında başarılı isimleri onurlandırıldığı törende en büyük ödül olan "2007 Yılın Adamı" ödülü, Formula-1 yıldızı Lewis Hamilton’a verildi.

Magazin dünyasında Cameron Diaz ile yaşadığı aşkla tanınan ünlü çevreci David de Rothschild’in de ödüle layık görüldüğü tören, bir yıldızlar gecidini andırdı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen törene İtalyan tasarımcı Donatella Versace, Truva filminin güzel yıldızı Diane Kruger, Fiat’ın kurucusu Giovanni Agnelli’nin torunu Lapo Elkann gibi ünlü isimlerin katıldığı gecede "Yaşam Boyu Başarı" ödülü ise Alman aktör Armin Mueller-Stahl’e gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title