Haberler

Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Ligdeki konumumuz nedeniyle bundan sonraki bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor"

"Penaltımız verilmedi"

"Küme düştü diyemezsiniz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal: "Trabzonspor iyi yolda"

"Taraftarlarımızı Beşiktaş maçına bekliyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, takımın bulunduğu pozisyonun sorumlusunun kendisinin olduğunu ancak kaçmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını söyledi.

Karaman maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Futbolcularımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Ama bugün mağlup olduk ve ligdeki konumumuz nedeniyle bundan sonraki bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Taraftarımızın istifa çağrılarına ve beni yargılamalarına katılıyorum, haklılar. Takım düşme pozisyonuna gelmişse sorumlusu benim. Ben gelip geçiciyim, beki yönetimlerde. Kaçmak gibi bir düşüncem olmadı."

"PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Hakem faktörünün Çaykur Rizespor'un yanında hiç olmadığını anlatan Karaman, şöyle devam etti, "Bana göre bugün bir penaltımız verilmedi. Hakem faktörünü Çaykur Rizespor bir türlü yanına alamadı. Çok üzgünüm. Kaçan çok pozisyon var, insanın yüreği sızlıyor. Ben takımı bu kadar çalıştırabiliyorum. Eşit şartlarda yarışmıyoruz. Biz 4 oyuncu alıp kulübü borçlandırmadık. 2 oyuncumuz olsa 8'inci sırada olurduk. Mali disiplin ve genç takım olmanın sıkıntılarını çekiyoruz."

"KÜME DÜŞTÜ DİYEMEZSİNİZ"

Taraftarlardan özür dileyen Karaman, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Herkesten özür diliyorum. Taraftar takıma düşman olmasın. Şehirde bir sorunumuz var. Geçen yıl 8 puan öndeyken küme düşer dediler, şimdi 7 puan gerideyiz. Öndeyken de, gerideyken de küme düşersiniz deniliyor. İşimi iyi yapmaya, oyuncularımızı geliştirmeye çalışıyorum. Bunlar savunma değil. Bu takımı buraya düşüren benim. Futbolcuların suçu yok. Yere düştüysem ayağa kalkarım, asla çalışmadan taviz vermem. Milyonlarca kez deneme yapar, bir yumruk yersem düşer yine kalkarım. Çaykur Rizespor küme düşme adayı diyebilirsiniz ama düştü diyemezsiniz. Takımın mücadelesinden çok memnunum."

Karaman, Ahmet İlhan ve Mehmet ile ilgili de yaptığı açıklamada, "Kendilerine bundan sonra forma şansı vermeyeceğimi söyledim. Sonuç olarak hala bizim oyuncularımız. Kadro dışı diye değerlendirmiyorum" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YANAL: "TRABZONSPOR İYİ YOLDA"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Çaykur Rizespor karşısında takımın eleştirilecek çok yönlerinin bulunduğunu belirterek şunları söyledi: "Bugün aslında alınan bir 3 puan var, hepsi bu. Bursaspor maçıyla başlayan, Kasımpaşa maçıyla devam eden deplasmanlardaki performansıyla da ligin ikinci yarısındaki lideri olan bir takım olarak bugün ortaya koyduğumuz oyun ve mücadelenin çok eleştirilecek yönü var. 3 puan aldığınızda haklısınızdır, galip gelmişsinizdir ama biz bugün haklı değiliz. Oyuncularımız, bizler oturup bugünkü oyunu iyi analiz etmeliyiz. Çünkü rakibimizin zaman zaman oyun disiplininden kopup fazla oyuncuyla dengesiz bir şekilde hücum etmesine rağmen biz dengeli oynamayıp ortaya koyduğumuz oyunun, bize hiç uygun olmadığını düşünüyorum. Önemli bir geçitten geçmiş olduk. Bütün arkadaşlarımızla oturup hep beraber çözebileceğimiz bir durum"

"TARAFTARLARIMIZI BEŞİKTAŞ MAÇINA BEKLİYORUZ"

Yanal, Trabzonspor'un iyi yolda olduğunu da ifade ederek şöyle devam etti: "Önümüzdeki yılın takım kurgusunu yapmak için uğraştığımız çabanın zaman zaman bu tür eksiklerle de olsa doğru bir zemine oturacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta Trabzon'da oynayacağımız Beşiktaş maçı futbol adına çok önemli bir gün olacak. 41 bin 461 kişilik stadyumumuzun dolacağını düşünüyorum. Hep birlikte orada olacağız ve güzel eğlenceli bir gün geçireceğiz. Futbol adına da yeni stadımızdaki coşkulu oyunumuzu sergileyip yolculuğumuza devam edeceğiz. Büyük bir heyecanla taraftarlarımızı stadyuma bekliyorum."

Yanal, 2017 yılında Trabzonspor'un yakaladığı çıkışla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Aslında biz kazanamadığımız maçlarda da kötü oynamadık. Belli şeyler var oturtmamız gereken. Bunları değiştirmek ve en iyi şekilde yapan bir takım haline gelmek için güzel bir zaman geçirdik. Bu noktada oyuncularımızın karakterine ve duruşuna çok güveniyoruz. Trabzonspor'un, Bursaspor maçıyla birlikte yakaladığı çıkışındaki oynadığı pozitif futbolu tekrar etmesini sağlayacak bir uygulamayı takımda en kısa zamanda yapacağız."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Hikmet Karaman'ın açıklamaları

-Ersun Yanal'ın açıklamaları

Haber-Kamera: Tolga SAĞLAM - Muhammet KAÇAR / RİZE, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Karaman Ersun Yanal Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title