Haberler

Çaykur Rizespor-İstanbulspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig'in onikinci haftasında sahasında İstanbulspor'u 3-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Doğru yoldayız. Doğru işler yapıyoruz ama istikrar anlamında daha iyi işler yapmamız lazım." dedi.

TFF 1. Lig'in onikinci haftasında sahasında İstanbulspor'u 3-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Doğru yoldayız. Doğru işler yapıyoruz ama istikrar anlamında daha iyi işler yapmamız lazım." dedi.

Üzülmez, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, koşan bir takıma karşı oynadıklarını, oyun içerisindeki organizasyonda birbirilerini iyi tanıyan takımla mücadele ettiklerini belirtti.

Zor bir maç olduğunun altını çizen Üzülmez, "Oyun genelinde iyi işler yaptık. Rakibimize bir pozisyon verdik ve çok net bir pozisyondu. 50. dakikadan sonra doğru işler yaptık. Harika üç gol attık. Doğru yoldayız. Doğru işler yapıyoruz ama istikrar anlamında daha iyi işler yapmamız lazım. Oyunsal varyasyonlarımızı artırmalıyız." diye konuştu.

Üzülmez, Özgür Çek'in çok değerli bir oyuncu olduğunu ve iyi bir gol attığını kaydeden Üzülmez, "Bugün çok güzel goller attık ama Özgür Çek ile maçın kilidini açtık. Özgür ile konuştuk. Kendisine 'Senin sol ayağın bende olsa Avrupa'da çok büyük takımlarda oynayabilirdim.' dedim. O da bana 'Sendeki hırsta bende olsa' dedi. Özgür çok değerli. Oyuncularımızın hepsi aynı. Önemli olan bu oyun kalitelerini zor ligde sonuca taşıyabilmek." şeklinde konuştu.

-İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik sorumlusu Tamer Avcı, hafta boyunca iyi çalıştıklarını, rakiplerinin topa sahip olan bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Rakibimizi bilerek çalıştık. İlk yarı topa sahip olmalarına rağmen gol pozisyonu vermedik. Biz ise önde top tutamadık. bunu başaramayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıya iyi başladıklarına değinen Avcı, "Boş kaleye kaçırdığımız goller oldu. Hata yaparak ilk golu kalemizde gördük. Beraberlik adına sistemi değiştirince olmadı ve oyun disiplininden iyice kopunca farklı sonuç ortaya çıktı. Artık önümüze bakacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Üzülmez İstanbulspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title