Haberler

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, kaçta? GS maçı kaçta? Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? sorusu araştırılmaya başladı. Hafta içinde UEFA Kupası mücadelesinde Marsilya ile Fransa'da 0-0 berabere kalan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 8. Hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ligde puan durumunda rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gerisinde olan Aslan Rize'de galip gelerek Milli araya iyi bir giriş yapmak istiyor. Konuyla alakalı vatandaşlar internette en çok "Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, kaçta? GS maçı kaçta? Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?" sorularını araştırmakta. Çaykur Rizespor - Galatasaray mücadelesi ile ilgili detaylar haberimizde.

RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Rizespor - Galatasaray maçı 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma 19.00'dan itibaren Bein Sports üzerinden canlı yayınlanacak. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, kaçta? GS maçı kaçta? Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Sarper Barış Saka üstlenirken, VAR hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, kaçta? GS maçı kaçta? Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Rizespor : Gökhan, Holmen, Selim Ay, Alberk, Gökhan, Alper, Yasin, Boyd, Dabo, Bolasie, Remy.

Galatasaray : Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Taylan, Morutan, Barış Alper, Diagne.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title