Haberler

Çaykur Rizespor Evinde Üç Puanı Tek Golle Aldı

PTT 1.Lig'in 23.haftasında Rizespor kendi sahasında ağırladığı Boluspor'u 1-0 yenerek üç puanı alan taraf oldu.

PTT 1. Lig'in 23. haftasında Rizespor kendi sahasında ağırladığı Boluspor'u 1-0 yenerek üç puanı alan taraf oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli alınan 3 puanın önemine vurgu yaparak, "Çok önemli bir üç puan aldık. Geçen hafta aldığımız mağlubiyetin ardından bu maçta son dakikalarda ki panik yaşadık. Bu panik anını yaşayarak kazanmak önemliydi. Üzerimizde bir baskı vardı. Aramıza yeni katılan ve eski oyuncularımız var. Bir bölümü tecrübeli bir bölüm ise genç oyuncular. Bu bir yerde avantaj bir yerde dezavantaj. Bu maçta alınan galibiyeti burada bırakıp önümüzdeki maçın hazırlıklarını yapmaya başlayacağız. Maçın detayında olmayalım. Önemli olan bu maçı kazanmaktı. Bizim hedefimiz toplamda iki puanın altına düşmemek. Bu ortalamayı devam ettirirsek hedefimize ulaşırız. Bu hedefin ne altında ne üstündeyiz. Bunu yukarı çıkartmak hedefinde ve mecburiyetindeyiz. Bu sezon ligde bir anormallik var. Geçtiğimiz yıllarda ligde kopmalar olurdu. Boluspor bugün kaybetti ama yarışın gerisine düşmemiştir. Ligde enteresan sonuçlar ortaya çıkıyor. Biz içerde dışarıda oynayacağımız maçlarda puanlar kazanmak istiyoruz. Nerde oynayacağımız çok önemli değil. Ligin boyu kısaldıkça biz boyumuzu uzatacağız" dedi.

Çaykur Rizesporlu oyuncu Çağrı, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bizim için önemli bir haftaydı. Hocamız her gün toplantı yaparak bizi maça hazırlandı. Maça iyi motive olduk. Rakibimizde iyi oynadı. Onlar içinde önemli bir maçtı. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kartalspor maçı ile galibiyet serimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu maçta iki hedeflerinin olduğunu belirten Çaykur Rizesporlu oyuncu Orhan, "Hedefimiz üç puan almak ve geçen haftaki kötü oyunu iyi oyuna çevirmekti. Üç puanı aldık ve iyide oynadık. Zor maç oldu. İyi bir savunma yaptık. Taraftarımızda desteğiyle önemli bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

Süper Lig'e çıkma yolunda önemli bir takıma karşı oynadıklarını belirten Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, "Hedefi olan bir takıma karşı oynadık. Bolu olarak bizim hedefimiz ilk altıda olmak. Bu konuda endişemiz yok. Bu maçta gol yediğimiz için üzgünüm. Savunma ve hücum olarak takımımdan memnunun. Bu maçta puan almalıydık. Ama başaramadık. Kaybettiğimiz puanlarda anlık hatalarımız var. İçerde de kazanan bir takım olmak istiyoruz. Kalan maçlarda yenilmeyip puan kaybetmemeliyiz. Biz mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Çok sevdiği eski takımıma karşı mücadele ettiğini belirten Bolusporlu oyuncu Engin, "Rakibimiz bu maçta yenebileceğimiz bir takımdı. Galibiyet için gelmiştik. Ama olmadı. Gelecek haftaki maçımızı kazanıp yeniden kazanma serisi yakalamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Rize deplasmanına üç puan için geldiklerini söyleyen Bolusporlu genç oyuncu Emre, "Bu maça iyi hazırlandık. Rakibimizi tanıyorduk. Sadece yediğimiz gol kötüydü iyi bir maç oldu. Önümüzdeki maçlarda kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz" değerlendirmesini yaptı. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title