Haberler

Çaykur Rizespor-Denizlispor Maçında Gol Sesi Çıkmadı

PTT 1. Lig'de Çaykur Rizespor, evinde ağırladığı Denizlispor ile golsüz berabere kaldı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ligin en iyi ekiplerinden bir tanesine karşı mücadele ettiklerini belirterek,

"Keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum. Bir hafta içerisinde üç deplasman maçı oynayacağız. Bu üç deplasman maçının birinci ayağı Rizespor'a karşıydı. İyi bir takıma karşı oynadık. Bence tesisleriyle stadyumuyla her şeyi ile Süper Ligi hak eden bir takım. Bir puan da olsa bizim açımızdan iyidir. Futbolcularımı fiziksel anlamda verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Her iki takım da gol pozisyonlarına girdi. Bunları değerlendiremedik. Ne onlar değerlendirebildi ne biz değerlendirebildik. Maç başladığı gibi berabere bitti" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'un çok iyi oynadığını ancak topun galibiyeti istemediğini belirterek, "Futbolcularımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Belki skora yansımadı ama böyle oynarlarsa bir kez yansımaz. Oynadıkları futboldan memnun kaldım. Tempodan çok memnun kaldım. Risk aldığımız anlarda kontralar yedik ama risk de almamız gerekiyordu. Denizlispor kontratak oyununu ligimizde en iyi oynayan takım. Maçın üzerine konuşacak bir şey bulamıyorum. Topun bugün canı istemedi" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Veli yaptığı açıklamada, "Rizespor bence ligin en iyi ekiplerinden birisi. Özellikle hücum hattı olarak 1. Ligin üzerinde bir takım. Amacımız puansız dönmemekti. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

İsmail ise açıklamasında, "Bugün puan için geldik buraya. Bunu da başardık. Üç haftalık deplasman serisinin ilk ayağında bir puan aldık. Ben tüm arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Murat, 8 haftanın en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek, "Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Kimse en ufak bir eksik bulamaz bugün. Sadece hocamızın da dediği gibi gol olmadı. Belki de 8 haftadır oynadığımız en güzel oyun buydu diyebilirim. Kazanıyorduk ama bu kadar iyi oyun oynayamıyorduk" dedi.

Kenan ise açıklamasında şunları söyledi: "İki takımda oyunu çirkinleştirmeden gayet iyi bir oyun sergiledi. Kazanmak isterdik ama bunu yapamadık. Arkadaşlarımın hepsinin ayaklarına sağlık." - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title