Haberler

Çaykur Rizespor'dan Altyapı Atağı

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Akademisi çalışmalarına 13 kategoride devam ediyor.

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Akademisi çalışmalarına 13 kategoride devam ediyor.

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Akademisi, çalışmalarına 13 kategoride devam ediyor. Altyapı Koordinatörü Harun İlik, yaptığı açıklamada, tüm branşlarda yaz boyunca gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve ileriye dönük hedeflerinin olumlu şekilde ilerlediğini söyledi.

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, kısa vadede Çaykur Rizespor A takımına oyuncu kazandırmanın hedeflendiği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2018-2019 Futbol Sezonunda Çaykur Rizespor altyapısı olarak gruplarımızı ve hocalarımızı belirledik. 13 kategoride çalışmalarımız devam etmektedir. Sezon öncesi tüm kategorilerde seçmeler yaptık. Bu seçmelerden birkaç sporcuyu kadrolarımıza kattık. Yarışmacı U14-U15-U16-U17-U19 ve U21 gruplarımız müsabakalarına hazırlanıyor. U21-U19 ve U17 gruplarımızın maçları 10 Ağustos 2018 tarihinde başladı. Bu gruplarımız Elit lig oynayacak. Bu gruplarımızda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Kısa vadede Çaykur Rizespor A Takımımıza sporcu kazandırmayı hedefledik. U14- U15- U16 yaş gruplarımızın müsabakaları ise 8 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak. Bu gruplarımızda çalışmalarına devam etmektedir. U13 yaş altı ayrı bir grup olarak belirledik. Bu yaş grubumuzda bir sorumlu dört grup antrenörü ve birde 12 yaş altı kaleci antrenörü görevlendirdik. Bu gruplarda Yaz Futbol Okulları oluşturduk. Ayrıca Okul Kulüp Projesinden daha önceki yıldan seçilmiş olan sporcularla çalışmalar devam etmektedir. Bu gruplarda ilk kez 7 - 8 yaşlarda grup oluşturduk. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı başlayınca yeniden ve beş yıllık bir protokolle Okul-Kulüp projemizi devam ettireceğiz. Ayrıca Alt Yapı Kaleci departmanı olarak bir grup oluşturduk." - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title