Haberler

Çaykur Rizespor'da Transfer Çalışmaları

Turkcell Süper Lig'in İlk Yarısını 15. Sırada Bitiren ve Teknik Direktör Değişikliğine Giderek Takımın Başına Rıza Çalımbay'ı Getiren Çaykur Rizespor Bugün Bursasporlu Zafer Biryol ve Lig B Takımlarından Eyüpspor Forması Giyen Genç Futbolcu Görkem Görk ile Sözleşme İmzaladı.

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 15. sırada bitiren ve teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına Rıza Çalımbay'ı getiren Çaykur Rizespor bugün Bursasporlu Zafer Biryol ve Lig B takımlarından Eyüpspor forması giyen genç futbolcu Görkem Görk ile sözleşme imzaladı.

İstanbul Altunizade'de ki Çaykur Rizespor'un bürosunda gerçekleşen imza töreninde Zafer Biryol ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıl, genç futbolcu Görkem Görk ile de 1 yılı opsiyonlu 4,5 yıl mukavele imzalandı.

Önemli iki transfere imza attıklarını ifade eden Çaykur Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz, "Zafer ve Görkem'i kadromuza kattık. Hayırlı olsun. Zafer, Rizeli olması vesilesi ile ve ahlakı ile kendisini ispat etmiş bir kardeşimiz. Kendisini çok seviyorum. Rizeli bir futbolcuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Daha öncede istedik. Nasip bugüneymiş. Görkem ise genç bir kardeşimiz geleceğin futbolcusu olarak aldık. İleride çok iyi yerlerde olacak" dedi.

Cengiz, ikinci yarıya iyi başlar ve yeni transferlerin takıma uyum sağlaması halinde Rizespor'un ikinci yarının flaş ekibi olacağını ifade ederek, "Futbolcu arkadaşlara güveniyorum.İlk yarıda iyi motive olduğumuz maçları kazandık. Hafife aldığımız maçları ise kaybettik. Takıma güveniyorum. Futbolcu kardeşlerimiz beyin olarak hazır olurlarsa çoğu maçı kazanırız. Benim onlara inandığım kadar onlarda kendi kendilerine güvenirlerse bu takımda şampiyonluğu oynayacak ruh var" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un yeni golcüsü Zafer Biryol ise Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki gibi bir sakatlık yaşamadığı sürece elinden geleni yapacağını vurgulayarak, "Benim vereceğim tek bir söz var. O da çalışmak. Fenerbahçe'deki gibi bir sakatlık olmasa iyi olacağıma inanıyorum. Hücum zenginliği iyi olan futbolcular ile çok iyi. Atlan da sayılı futbolculardan biri. Onun takımda olması benim için çok iyi oldu" ifadelerini kullandı.

Zafer eski takımı Fenerbahçe'de eleştirilen Brezilyalı futbolcu Deivid hakkında ise "Bu yöneticilerin tercihidir. Beni tercih etmediler. Kimi tercih ettilerse o oynuyor" diye konuştu.

23 yaşındaki defans oyuncusu Görkem Görk ise "Ben buraya çok çalışmak ve başarı için geldim . Beni istemeleri beni onurlandırdı. İnşallah başarılı oluruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title