Haberler

Çaykur Rizespor'da Kweuke Krizi

Güncelleme:

Gençlerbirliği ile yapılan maçta Hikmet Karaman ile tartışan Çaykur Rizesporlu Leony Leonard Kweuke, yönetim kurulu kararına kadar takımdan ayrı çalışacak.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yapılan maçta teknik direktör Hikmet Karaman ile tartışan Çaykur Rizesporlu Leony Leonard Kweuke, yönetim kurulu kararına kadar takımdan ayrı çalışacak.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞACAK

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre maçın 87. dakikasındaki penaltı atışını kullanmak için teknik direktör Hikmet Karaman ile tartışan Kweuke, kulüp yönetim kurulunun kendisi hakkında vereceği karara kadar, takımdan ayrı antrenman yapacak.

Kamerunlu futbolcu, takımın penaltıcısı Deniz Kadah olmasına rağmen atışı kendisi kullanmış, golden sonra da hocasına tepki göstermişti.

KIVANÇ'TAN KULÜP BULUNMASI İSTENDİ

Karadeniz temsilcisinde, Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmayan kaptan Kıvanç Karakaş'tan, kendisine kulüp bulması istendi.

Alınan bilgiye göre teknik direktör Karaman, kafası karışık olduğu gerekçesiyle maç öncesi Kıvanç'a izin verdi. Kulüp yöneticileri de transferi için kulüplerle görüşmesi için futbolcuya müsaade etti.

Kıvanç Karakaş'ın Çaykur Rizespor ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Hikmet Karaman Leonard Kweuke Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

CemaliMobil-IOS:

Adam yüreğini koymuş ortaya aldıgı sorumluluk her hocanın alnından öpeceği tarzda.takım olmak 10+1 değildir oda senin oyuncun attıysa penaltıyı uzatmayıp tebrik etmen gerekirdi.varsa sorunun maç sonrası alırsın odana bire bir görüşürsün şov a gerek yok..

12
6
yanıtYanıtla
çarşı:

Bu ülke çiftlik değil herkez işine saygılı olsun hocan atma diyorsa atmıyacaksın bu ülkenin paralarını yiyorsunuz kendi ülkenizde insan yerine konmuyorsunuz burda artist oluyorsunuz haddinizi bilin

13
3
yanıtYanıtla
bahususMobil-ANDROID:

maçı canlı izleyen biri olarak kweuke haklıdır.

7
7
yanıtYanıtla
Maho:

Bu Kweku de karadenizli sanırım :d Deli kacmış icine :))))

10
4
yanıtYanıtla
cav cav:

ne olucak hikmet karaman klasik egosu bırak galip gelmişin o işi orda konuyu kapat

5
8
yanıtYanıtla
Arif:

Avrupada olsa boyle adamlari aninda kovarlar.

10
1
yanıtYanıtla
Eskişehirli:

Buhafta fenevle maç var hikmet karaman azizeden sonra ikinci büyük şikeci

3
6
yanıtYanıtla
Biri:

Ne alaka hiko cim con con lu bikere.

yanıt2
yanıt2
cincon:

Doğrudur ilk haftadan bariz ofsayttan gol haklısın!!!!

yanıt0
yanıt0
GSLİ:

GS NEREDESİN AL BU FUTBOLCUYA BEDAVAYA

3
3
yanıtYanıtla
cincon:

Doğrudur ilk haftadan bariz ofsayttan gol haklısın!!!!

0
0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title