Haberler

Çaykur Rizespor'da Inegölspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'nun teknik direktörü Hikmet Karaman, "Önemli olan Kweuke'nin bir an önce eşini görebilmesi. Eşi de yaralı olduğu için buraya gelemiyor. Dışişleri Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Olayla yakından ilgileniyorlar. Kulüp başkanı ve yöneticilerimiz de oyuncunun vize işlemleri için çalışıyor." dedi.

Karaman, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kweuke'nin eşinin geçirdiği trafik kazası sonrası destek için gönderine mesajlar için Çaykur Rizespor Kulübü ve Rize şehri olarak tüm Türkiye'ye teşekkür ettiklerini belirterek, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımız, milletvekillerimiz, kulüp başkanları, teknik direktörler, sporcular ve taraftarlar inanılmaz bir ilgi, alaka ve pozitif enerjilerini gönderdiler." diye konuştu.

Bir grup Çaykur Rizesporlu taraftar ise tesislere, Fransızca 'Başın sağ olsun Leo', 'Her zaman seninleyiz Kweuke' yazılı afişler astı.

Kweuke'nin gönderilen teşekkür mesajlarını açıklamak istediğini ama durumu iyi olmadığı için bunları anlatamadığını dile getiren Karaman, şöyle konuştu:

"Eşi komadan çıktı. Kaza bir ticari taksinin içinde oluyor. Taksiye vuran kişi kaçmış. Taksi şoförü de yaralı. Önemli olan oyuncumuzun biran önce eşini görebilmesi. Eşi de yaralı olduğu için buraya gelemiyor. Dışişleri Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Olayla yakından ilgileniyorlar. Kulüp başkanı ve yöneticilerimiz de oyuncunun vize işlemleri için çalışıyor. Burada ABD Büyükelçiliğine de büyük görev düşüyor. Oyuncumuz bir an önce oraya gidip eşini görmek istiyor."

Taraftarların, Kweuke'ye destek amacıyla sahanın kenarına yazılı afişler astıklarına dikkati çeken Karaman, "Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Olayı duyar duymaz buraya gelip Kweuke'nin yanında oldular. Bunlar önemli. Böyle bir günde birlikte olmamız gerekiyor. Belki futbol olarak ligde taraftarımızın ve şehrimizin istediği durumda değiliz. Bu ayrı bir şey. Takımımız adına herkese çok teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın İnegölspor ile karşılaşacak mavi-yeşilliler, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda İnegölspor karşılaşmasında forma giyemeyecek futbolcular idmanın ilk 15 dakikasını basın mensuplarına açık sürdürdü. Diğer oyuncular ise basına kapalı çalışma gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Hikmet Karaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title