Haberler

Çaykur Rizespor 'Aybaba Davasında' Haklı Bulundu

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Futbol Federasyonu'nun, eski teknik direktörleri Samet Aybaba için yaptıkları şikayeti haklı bulduğunu bildirdi.

Ferah, yaptığı açıklamada, eski teknik direktörleri Samet Aybaba'nın, ligin ikinci haftasındaki Gençlerbirliği maçı sonrası yeşil-mavili taraftarların kendisine kötü tezahürat yaptığı gerekçesi ile görevini bıraktığını anımsattı.

Kendilerinin Aybaba'nın görevine geri dönmesi için girişimde bulunduklarını ifade eden Ferah, ''Fakat Aybaba, göreve geri dönmediği gibi kulübümüzden 1 yıllık anlaşmasının karşılığı olarak ödemiş olduğumuz 400 bin doları da geri ödemedi. Aybaba ile yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca kulübümüz menfaatlerini göz önüne alarak gerekli belgelerle Futbol Federasyonu'na şikayette bulunduk. Futbol Federasyonu da ligin ikinci haftasında görevinden ayrılan eski teknik direktörümüz Samet Aybaba'ya, kendisine ödemiş olduğumuz 400 bin dolarlık peşinatın 375 bin dolarının geri ödemesine, ayrıca kulübümüze 50 bin YTL tazminat ödemesine karar vermiştir'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title